2777
2789
عنوان

اونایی که خواهر بزرگتر دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 47 پست
خب شما چ انتظاری ازشون دارید؟  شده مثلا تو موضوعی دوست داشته باشید خواهرتون یه طوری رفتار کنه ...

خب خیلی اخلاقامون فرقه اون غده خیلیییی من تا ۱۱سالگی حتی ازش کتک میخورد سر ده دقیقه بزرگتر بودن خب خیلی فرقیم ولی خوب دوسش دارم 😂

شکرت خداجون💕

حرفا های شما رو به خودش میگیره 

کلا باهمه اینجوره فقط من نیستم

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کاری که میتونستم برای خواهرم انجام بدم این بود که سعی میکردم براش تولد بگیرم       ...

حس میکنم اینا کارهایی بوده که دوست داشتین براتون انجام بدن

گاهی یه چیزایی برای ما مهمه ولی ممکنه برای طرف مقابلمون بی ارزش باشه

از خواهرت بپرس ببین چیا دوست داره همونارو براش انجام بده

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....

تموم سعی ام رو برای خواهرم میکنم اما وقتی بعضی از حرکاتش رو میینم یکمی ناراحت میشم بعد دوباره با خودم میگم خب بچه بود 

مثلا اگه یه چیز خیلی کم قیمت و ساده پدر مادرم یا باردرم برای من بیاره   حتی اگه خودش بهترش رو داشته باشه    زود ناراحت میشه 

یه بار هم دوستم یه هدیه بار تولدم اورد وقتی دیدش ناراحت شد   منم با وجود اینمه اون هدیه خیلی برام ارزش داشت و از طرف یکی از بهترین دوستانم بود وقتی ناراحتیشو دیدم    گفتم اجی من به این نیازی ندارم باشه برای تو    مراقبش باش 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
حس میکنم اینا کارهایی بوده که دوست داشتین براتون انجام بدن گاهی یه چیزایی برای ما مهمه ولی ممکنه بر ...

نه من واقعا این چیزا برام مهم نبود      اما طبق شناختی که از خواهرم دارم میدونم این چیزارو خیلی دوست داره   واسه همین اینکارارو میکنم که خوش حال بشه 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
نه من واقعا این چیزا برام مهم نبود      اما طبق شناختی که از خواهرم دارم میدونم این چ ...

سعی کن میانه رو باشی

خیلی هم از حد نگذرون

اونوقت هرچی بزرگتر میشه توقعاتش از شما بالاتر میره

اندازه نگه دار که اندازه نکوست!

حس میکنم اینا کارهایی بوده که دوست داشتین براتون انجام بدن گاهی یه چیزایی برای ما مهمه ولی ممکنه بر ...

میدونید یه اخلاقی داره که زود ناراحت میشه زود بر افروخته میشه و یکمی هم فضوله و دوست داره بفهمه من چیکار میکنم      وقتی در مورد این موضوع باهاش صحبت میکنم دلخور میشه

یا مثلا بهش میگم این حرفارو به بقیه نزن از کجا میدونی حرفتو نگه دارن میگه دختر خاله و دختر عمومن نمیرن بگن که   

خوشحالیش بابت یه چیز   برای نهایتا یکی دو روزه 

موقع ازدواجم دعوا انداخت که چرا بیشتر بهش جهیزیه میدین،شب عروسیم دعوا انداخت،موقع تولد بچه هام دعوا ...

حالا طفلکی خواهرم بزرگتر از منه و مجرد برای جهیزیه مامانم وسایلی که از اول به اسم خواهرم گرفته بود خواهرم به مامانم گفت که به من بدن. خدا به خواهرت آرامش بده متاسفانه آدم حسود هیچ وقت آرامش نداره

سعی کن میانه رو باشی خیلی هم از حد نگذرون اونوقت هرچی بزرگتر میشه توقعاتش از شما بالاتر میره ا ...

بله شما درست میگید     امثلا شب یلدا بود از من توقع هدیه داشت       وانمود کردم چیزی براش ندارم   زود ناراحت میشد 

ولی یه موضوعی منو دلخور میکنه  بهش میگم وقتی کسی برات هدیه ای میاره ازش خوب نگهداری کن که اون شخص بفهمه برات مهمه  اما گوش شنوا نداره 

بابت همه نظرات ممنونم 

من واقعا از ته ته قلبم شادی و موفقیت خواهرم رو میخوام و براش تلاش میکنم     اما متاسفانه خواهرم با وجود سنش که ده سالشه مثل من نیست      مطمینم که منو دوست داره اما یه طوری رفتار میکنه که انگاری دوست نداره من موفق بشم    حس میکنم حسادت در نگاهش هست  

برای این کار هم همیشه به افارد خانواده گفتم هیچ خواهرمو با من مقایسه نکنن تو هیچ امری        که خواهرم ناراحت نشه   اما...

ولی خب در کل من خیلی خواهرمو دوسش دارم 

و حاضر نیستم حتی یه خار به پاش بره 

این رفتارشم الان بچه است بزرگتر بشه وقتس میبینه بهش محبت کردیم، پشیمون میشه

موفق و موید باشید عزیزانم

بابت همه نظرات ممنونم  من واقعا از ته ته قلبم شادی و موفقیت خواهرم رو میخوام و براش تلاش میکنم ...

هنوز سنی نداره

باید بهش فرصت داد

زمان خیلی چیزهارو حل میکنه