2777
2789
عنوان

اونایی که خواهر بزرگتر دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 47 پست

خوب همیشه ازش توقع گذشت و مهربونی دارم که نمیشه اونم زندگی خودشو داره ولی من توقعم اینه۸ سال ازم بزگتره

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                

خواهر من پنج سال بزرگتره ازم،موقع سزارین اومد موند همراهم،اونقد منو به گریه انداخت که هیچوقت نمیبخشمش،یه بچه دیگه داشتم مونده بود پیش مامانم،خواهرم اومد همرام..نمیتونستم تکون بخورم،هی پیش مریضای دیگه و همراهاشون بهم میگفت چطور میتونستی کنار شوهرت بخوابی حامله شی،حالا نمیتونی خودت پاشی بشینی😔😔😔

بابام که رفت شهر خالی شد،مگر تو چند نفر بودی بابای گلم😭😭😭😭 فراموش کردنت هنر میخواهد و من بی هنرترین انسان عالمم😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خواهرم‌۹سال ازم بزرگتره  خیلی خیلی حساس هستش میاد خونمون جرات ندارم حرفی بزنم سری ناراحت می ...

آفرین

خواهربزرگه منم همینه

حساس/زودرنج/پرتوقع/بی درایت😂فقط شرایط خودش مهمه بریم کاراشوانجام بدیم ولی بمامیرسه میگه درددارم یابزرگترم

خواهر من 7 سال ازم بزرگتره یادمه مدرسه که میرفتم میخواستن اردو ببرن و خانوادم نمیذاشتم برم اما خواهرم دانشجو بود شهر دیگه  و چون خودشو هم خانوادم نذاشته بودن بره اردو زنگ میزد راضیشون میکرد که اجازه بدن من برم. خواهرم عشقه خیلی خوبیا در حقم کرده زمان دانشجویییم سرکار میررفت هر چی میخواستم برام میخرید و زمان دانشجوییم که گوشی بیشتر بچه ها نوکیا 1200 بود برای من کا 800 خرید

خواهر من پنج سال بزرگتره ازم،موقع سزارین اومد موند همراهم،اونقد منو به گریه انداخت که هیچوقت نمیبخشم ...

اه چه حال بهم زن

ازخواهرم شانس نیاوردیم

دقیقاخواهرمنم ۵سال ازم بزرگتره خیلی بداخلاق

ولی من همیشه براشون خوب بودم

زیاددرارتباط نیستیم ول کن بابا

یه بار هم چین شد دلم میخواست خواهرم اینطور میکرد و...

نامفهومه؟

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
من تفاوت سنی با خواهرم ۱۰دقیقس

خب شما بزرگترید یا ایشون ؟ 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
آفرین خواهربزرگه منم همینه حساس/زودرنج/پرتوقع/بی درایت😂فقط شرایط خودش مهمه بریم کاراشوانجام بدیم ...

دقیقا دقیقا.ولی با مامانم اینقدر راحتم که نگو ولی خواهرم نه دیگه 

به شوهرم گفتم‌ مربا زیاد نخور گذاشتم برای زمستون خواهرم سری گفتش بخدا من مربا نخوردم زیاد بهم گفتش ازاین حرفت ناراحت شدم .من 😳😳 یا شوهرم بهم گفتش لیمو تموم شده چندروز بعدش بهم گفتش شوهرت اینو بهت گفتش من به دل گرفتم منظورش من بودم .😔😔😔

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد

من کاری که میتونستم برای خواهرم انجام بدم این بود که سعی میکردم براش تولد بگیرم      برای روز دختر روز تولد عیدی  و همین تازگیا روز خواهر براش هدیه می خریدم     کارنامه میگرفت حتی شده یه مداد برای هدیه اش بهش میدادم تا  تشویق بشه    کاردستی مدرسه شو باهم درست می کردیم    خودم بچه بودم عاشق نوشت افزار بودم   سعی میکنم که هر وقت میرم نوشت افزاری با خودم ببرمش  یا چیزی براش میارم 

با دوستانم اگه جایی می رفتیم که مناسب سنش بود با خودم می بردمش   

میرسوندمش مدرسه

راجب بلوغ باهاش صحبت میکنم                    خودم کتاب خیلی دوست دارم   همیشه براش کتاب میخرم 

الانم که مدرسه نمیرن    خودم درسش میدم 

اما با وجود این کارا و خیلی هایه دیگه که نگفتم  -حس میکنم هنوز اون ادم ایده الی که مد نظر خودم هست نرسیدم  

خواهرم

خب شما چ انتظاری ازشون دارید؟ 

شده مثلا تو موضوعی دوست داشته باشید خواهرتون یه طوری رفتار کنه که نکرده؟

اگه اره   اگه میشه برام بگید 

اوه اوه ببخشیدا چه عقده ای

موقع ازدواجم دعوا انداخت که چرا بیشتر بهش جهیزیه میدین،شب عروسیم دعوا انداخت،موقع تولد بچه هام دعوا انداخت و قهر..همیشه موقع خوشیام منو به گریه میندازه...تازگیام که بابای عزیزتر از جونم فوت شد که عاشق منو دخترام بود،بعد شنیدن خبر فوتش بهم گفت برو برقص بابامون مرد😭😭😭یه زبون داره زهرتر از نیش عقرب که تا عمق وجودم میسوزونه،حرفاش هیچوقت یادم نمیره ولی بخاطر مامانم مجبوری باهاش در ارتباطم😔😔

بابام که رفت شهر خالی شد،مگر تو چند نفر بودی بابای گلم😭😭😭😭 فراموش کردنت هنر میخواهد و من بی هنرترین انسان عالمم😭😭😭
دقیقا دقیقا.ولی با مامانم اینقدر راحتم که نگو ولی خواهرم نه دیگه  به شوهرم گفتم‌ مربا زیاد نخو ...

حرفا های شما رو به خودش میگیره