2777
2789
عنوان

اونایی که خواهر بزرگتر دارن

1042 بازدید | 47 پست

سلام به همه  

از اونایی که خواهر بزرگتر دارن  خصوصا تفاوت سنی حدود 8تا 10 سال /میخوام بگن که دوست دارن خواهرشون چطور باهاشون رفتار کنه ؟ 

میدونم همه میخوان رفتار خوب باشه -اما مثال بزنید   مثلا بگید یه بار هم چین شد دلم میخواست خواهرم اینطور میکرد و...

ممنونم 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

من خودم خواهر بزرگم😅❤️

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهرم‌۹سال ازم بزرگتره 

خیلی خیلی حساس هستش میاد خونمون جرات ندارم حرفی بزنم سری ناراحت میشه اشکش درمیاد واقعا باهاش سختمه 

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد

من تا یازده سالگیم خواهر داشتم

با اختلاف سنی ۸ سال

واقعا این بشر فرشته بود

با هرکی قد سن خودش میشد

همراه میشد همدم میشد با داداش بزرگم یجور با داداش کوچیکم یجور با پدر مادرم جور دیگه

اصلا بلد نبود عصبی بشه دعوا کنه

ای بابا چرا همش اینطور آدمای با اخلاق نمیمونن😑

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

من چیزی ازش نمیخام دیگهچیزی نیست که خواهرم بتونه منو خوشحالم کنه 😔 من فقط خدا میخام کمکم کنه هو سلامتیمو برگردونه اینجوریه که خوشحال میشم😔

بترس ؛ بترس از کسی که سکوت کرد وقتی دلش رو شکستی و اون تمام حرفاشو به جای تو فقط به خدا زد ؛وخدا خوب گوش کرد و خوب به یادش میمونه آنچه رو که گوش کرده از کسی که قلبش رو شکستی و خواهد رسید روزی که خداوند تمام اون حرفا رو سر تو فریاد بزنه و اونجاست که تو نمیتونی پاسخی بدی و تو اونروز رو درک خواهی کرد...

من دوست دارم حامیم باشن که هستن 

دوست دارم مهمونی جایی میریم پیش هم بشینیم ک میشیتیم

دوست دارم محرم اسرار هم باشیم ک هستیم

دوست دارم کمدامون یکی باشه کمد منو اون نداشته باشیم که نیستیم 😂😂

آقا یه فال میخری♣/خانم تورو خدا/خواهش میکنم🌹/فقط یه فال😢/دخترک فال فروش شهر منم👧💕/برایتان فال گرفتم😍/مژده هی دل که مسیحا نفسی می آید😊/که زانفاس خوشش بوی کسی می آید👞

من یه خواهر دارم که حدودا ده سال ازم کوچیکتره الان هم مقطع ابتدایی هست/ دلم میخواد اون سختی هایی که من کشیدم نکشه  

و اینکه رو کمکم همیشه حساب کنه    دلش گرم باشه که یه خواهر داره که اگه دنیا زیرو شه بازم مثل کوه پشتش باشه 

از نظرات تک تک شما سپاسگزاری میکنم 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان