sooooor مدیر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 9198 عنوان بی بی چک مثبت | مشاهده متن کامل بحث + 1218 بازدید | 65 پست خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗 1399/06/24 | 11:07 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلدارم عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 632 هیچ کدوم عزیزم سقط بی دلیل دارم سونو تخمک رفتم گفت خوبه یه بچه دارم برا دومی اینجوری شد میخوام این س ... خب خداروشكر همين الحمدالله دارهو اينكه يه دسته گل داري!من هيچ بچه اي ندارمخسته شدم ديگه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین
دلدارم عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 632 تا سه روز بعدش هاله داره ولی بعدش دیگه نه البته بستگی داره من چون خارج از رحم بود تا یه ماه هاله داش ... من كورتاژ شدمو سونو بقايا دادميه سري از دوستان ميگن به خاطر سقط دو ماه پيشتهنميدونم والا انقدرم اين ماه كار سنگين كردم كه! برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین
sooooor مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 9198 خب خداروشكر همين الحمدالله داره و اينكه يه دسته گل داري! من هيچ بچه اي ندارم خسته شدم ديگه انشاالله عزیزم خدا دامنت و سبز کنه انشاالله این سری جواب بگیری و خدا بهت یه نی نی ناز و تپل بده خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
sooooor مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 9198 من كورتاژ شدمو سونو بقايا دادم يه سري از دوستان ميگن به خاطر سقط دو ماه پيشته نميدونم والا انقدرم ... یه از بتا بده که کامل خیالت راحت بشه خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
دلدارم عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 632 انشاالله عزیزم خدا دامنت و سبز کنه انشاالله این سری جواب بگیری و خدا بهت یه نی نی ناز و تپل بده ... ايشالا تو هم به زودي دوباره مادر يه ني ني سالم بشي🥰 برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین
sooooor مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 9198 ايشالا تو هم به زودي دوباره مادر يه ني ني سالم بشي🥰 ممنون از دعای قشنگت 💕💕💕💕😍😍 خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗