2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگید که توهم نزدم 

نه توهم نیست گلم.پس بیبی دیروز منو ببینی چی میگی؟به زوووووور هاله دیده میشه.امروز رفتم از عصر جوابش میاد خدا کنه مثبت باشه 

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
مبارکه عزیزم. انشالله به سلامتی و دل خوش بیاد بغلت.  اگه خواستی میشه برای منم دعا کنی مامان بش ...

انشاالله به حق همین ماه عزیز مامان میشی 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
صلوات فرستادم برات

ممنونم گلم

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
بگید که توهم نزدم 

میارکه

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

به ویار و دردهای حاملگی خوش امدی 😐

من تا الان هیچی نخوردم هنوز بخاطر حال بدم 

خدا خودش بهم صبر بده تا تموم بشه این چندماه 

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎
مبارکه مال من پرنگه پرنگ بود بعد ۳روز تاخیر😂

مال منم روز موعد پررنگ شد 

جنسیت بچت چیه؟

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...
نه توهم نیست گلم.پس بیبی دیروز منو ببینی چی میگی؟به زوووووور هاله دیده میشه.امروز رفتم از عصر جوابش ...

انشاالله که مثبته

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗