2777
2789
عنوان

ازدواج

197 بازدید | 2 پست

سلام دوستان من به تازگی 28 ساله شدم و خیلی علاقه ای به ازدواج ندارم نمیدونم چرا - حس میکنم هنوز وقت هست و میخام کسی که واقعا مناسبه برام پیدا بشه - موقعیت هم بوده ولی هر دفعه بنا به دلایلی قسمت نشده یا طرف قصدش ازدواج نبوده یا خانواده ها مشکل داشتن یا مشکلات مالی بوده یا اختلاف سلیقه و نداشتن تفاهم - خودم کلا خیلی درگیر ازدواج نیستم و دوستی رو ترجیح میدم ولی میترسم بعدها پشیمون بشم
در حال حاضر هم با کسی اشنا شدم در حد چند روز که بد نیست میشه گفت متوسطه از هر لحاظ من خودم تو ذهنم همون دوستیه ولی گاهی میگم بذار یه کاری بکنم به ازدواج برسه - نمیدونم چی میخام خودمم حالا اگه بخام یه نفر رو حالا ایشون یا هر کس دیگه ای رو به ازدواج ترقیب کنم باید چیکار کنم بنظرتون ؟؟

از همون اول بهش بگو قصدت دوستی نیس

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.