سلام دخترم الان۲سالو ۸ماهس. ۲سالگی خواستم مهد ثبت نامش کنم چون اینکه خیییلی تنهاس و اینکه خودمم واقعا ب هیچ کاریم نمیرسیدم. بعد ی عده گفتن هنوز زوده وایسا ک بتونه کامل حرف بزنه و بعدم ک کرونا اومد و منم دیگه ننوشتم الان واسه کرونا میترسم خواستم ببینم شنا بچه هاتون مهد میرن!!؟؟
✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
😐ملت بچه هاشونو مدرسه که واجبه نمیفرستن اونوقت شما میخوای یذره بچه که هیچی از بهداشت و پروتکل نمید ...
اصلا احتیاج ب جبهه گیری نیس منم فعلا نفرستادم مطمئنا هیچکس هم ب اندازه خودم ک مادرشم ب فکرش نیستم. داشتم ی نظرخواهی میکردم. یادبگیریم سریع نپریم ب بقیه. زبان مهربان داشته باشیم!!!؟؟؟
✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴