2777
2789
عنوان

بچه ها تونو مهد میفرستین؟

81 بازدید | 10 پست

سلام دخترم الان۲سالو ۸ماهس. ۲سالگی خواستم مهد ثبت نامش کنم چون اینکه خیییلی تنهاس و اینکه خودمم واقعا ب هیچ کاریم نمیرسیدم. بعد ی عده گفتن هنوز زوده وایسا ک بتونه کامل حرف بزنه و بعدم ک کرونا اومد و منم دیگه ننوشتم الان واسه کرونا میترسم خواستم ببینم شنا بچه هاتون مهد میرن!!؟؟

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خیر ارزش نداره

راس میگی خودمم میترسم

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴
😐ملت بچه هاشونو مدرسه که واجبه نمیفرستن اونوقت شما میخوای یذره بچه که هیچی از بهداشت و پروتکل نمید ...

اصلا احتیاج ب جبهه گیری نیس منم فعلا نفرستادم مطمئنا هیچکس هم ب اندازه خودم ک مادرشم ب فکرش نیستم. داشتم ی نظرخواهی میکردم. یادبگیریم سریع نپریم ب بقیه. زبان مهربان داشته باشیم!!!؟؟؟

اصلا احتیاج ب جبهه گیری نیس منم فعلا نفرستادم مطمئنا هیچکس هم ب اندازه خودم ک مادرشم ب فکرش نیستم. د ...

من نپریدم فقط سوال پرسیدم😅

اخه الان بزرگترین دغدغه ی خانواده ها اینکه بچمون یه سال دیر تر بره مدرسه

بعد شما میپرسی بچه دوسالمو بفرستم مهد؟😁عجیب بود واسم

راس میگی خودمم میترسم

اگه مجبور نیستین نفرستید 

من از خرداد دارم میفرستم دخترم 5 سالش هست و چاره ای جز این ندارم پیشنهادم میکنم نفرستین 😔

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود...... 
اگه مجبور نیستین نفرستید  من از خرداد دارم میفرستم دخترم 5 سالش هست و چاره ای جز این ندارم پیش ...

ممنون از راهنماییت عزیزم🙏ن دیگه فک نکنم بفرستم چاره ای نیس