2777
2789
عنوان

بیت کویین

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 47 پست
خب تا دو سال طول میکشه برا ماهم هزینه ای نداره. ولی این استخراج نیست در ازای چند کلیک هزینه ای نداره ...

دوسال طول میکشه برای رسیدن به سه دهم؟با دوسال طول میکشه برای رسیدن به یک بیت کویینه کامل؟

وقتی میام نی نی سایت خیلی احساس آرامش دارم چون حرفایی که نمیتونم ب نزدیکترین افراد بزنم اینجا با دوستای عزیزم دربارش حرف میزنم،،درسته ندیدمتون و نمیشناسمتون ولی دوستتون دارم ایشالله همه به هرچی آرزوی خوب دارید برسید❤❤❤
اخه من شنیدم با گوشی و کامپیوتر نمیشه از این کارا کرد و نه تنها نتیجه نمیگیری بلکه گوشی یا کامپیوترت ...

واسه گوشیم خداروشکر مشکلی پیش نیومده الان فکر کنم یکساله این برنامه تو گوشیمه وقتی هم نمیگیره فقط ۲۴ساعت یکبار گزینه صاعقه رو میزنم حالا تیری تو تاریکی

کاربری قبلیم تعلیق شد😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسال طول میکشه برای رسیدن به سه دهم؟با دوسال طول میکشه برای رسیدن به یک بیت کویینه کامل؟

عزیزم واقعا راسته که با گوشی  و اینا نمیشه و قطره چکونی جواب میده و نتیجه نداره منم دوست دارم انجام بدم ولی میترسم گوشیم بسوزه؟

دختر مغرور خاص💜
واسه گوشیم خداروشکر مشکلی پیش نیومده الان فکر کنم یکساله این برنامه تو گوشیمه وقتی هم نمیگیره فقط ۲۴ ...

واقعا ؟ هیچ مشکلی پیش نیومده؟ دوسال دیگه باید انجام بدبن تا بشه برداشت کرد؟

دختر مغرور خاص💜
پای چیه عزیزم؟

پای نتورکم مثل بیت کوینه ولی ارزشش هنوز مشخص نشده ک گفتن ارزشش تا سال ۲۰۲۰ مشخص میشه قبل سال ۲۰۲۰ میتونی رایگان ثبت نام کنی بعدش نمیتونی 

حالا واسه من ک مشکلی ایجاد نکرده ضرری هم ک نکردم اینم امتحان میکنیم خیلیا میگن واقعیت داره خیلیا میگن نداره ولی شانسمونو امتحان میکنیم وقتی هم نمیگیره ۲۴ساعت یکبار باید بری داخلش دکمه صاعقه رو بزنی

کاربری قبلیم تعلیق شد😑
عزیزم واقعا راسته که با گوشی ک اینا نمیشه و قطره چکونی جواب میده و نتیجه نداره منم دوست دارم انجام ب ...

گلم من دیدم اطرافیانم دارن میزنن و مشکلی پیش نیومده براشون خودم وارد نشدم راستش ولی خب تو گوگل سرچ ساده بزنی مطالبش که نوشته  استخراج با گوشی خیلی زمانبر است و احتمال آسیب داره ولی منم خودم انجام ندادم چون تا الان ندیدم کسی فروخته باشه

وقتی میام نی نی سایت خیلی احساس آرامش دارم چون حرفایی که نمیتونم ب نزدیکترین افراد بزنم اینجا با دوستای عزیزم دربارش حرف میزنم،،درسته ندیدمتون و نمیشناسمتون ولی دوستتون دارم ایشالله همه به هرچی آرزوی خوب دارید برسید❤❤❤
پای نتورکم مثل بیت کوینه ولی ارزشش هنوز مشخص نشده ک گفتن ارزشش تا سال ۲۰۲۰ مشخص میشه قبل سال ۲۰۲۰ می ...

میشه برنامشو برای منم بفرستی؟ممنون میشم

خوب خودش میگه دوسال ولی فکر کنم تو ۶ماه هم بشه 

مرسی عزیزم😘

میشه برنامشو برای منم بفرستی؟ممنون میشم

intent://download/com.blockchainvault?refId=U2l0ZQ==#Intent;scheme=myket;S.browser_fallback_url=https%3a%2f%2fmyket.ir%2fget%2fapp%3fpackageName%3dcom.blockchainvault%26utm_source%3dgoogle-amp%26utm_medium%3dgoogle-amp%26utm_campaign%3dgoogle-amp;end

کاربری قبلیم تعلیق شد😑
intent://download/com.blockchainvault?refId=U2l0ZQ==#Intent;scheme=myket;S.browser_fallback_url=http ...

مرسی گلم