2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا حتما میرم داروخونه میخرم چندوقته دارم اذیت میشم

آره قرص بي ضرريه .حتي تو بارداريم ميشه خورد

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
غلبه صفرا چیه؟

ما چهار تا طبع داریم 

سودا صفرا بلغم دم 

کسی که غلبه صفرا داره: زود عصبانی میشه و زود پشیمون میشه ، لجباز و مدفوع سفت تیکه تیکه میل جنسی بالا و توان جنسی کم و ...

و خدایی که به شدت کافیست...

وای چایی بیشتر باعث معده درد میشه من برا معدم رفتم دکتر گفت اصلا چای نخور منم رفلاکس دارم... برا سوزش معده قرص آلمینیوم ام جی میخوردی جویدنیه

یا آدامس میخوردی وقتی آدامس میخوری باعث میشه هی بزاق تولید شه بزاق دهان خاصیت بازی داره اسید معدرو خنثی میکنه.... دکتر ک رفتم بهم گفت آدامس بخورم واقعا جواب داده برا من... یا دمنوش چای کوهی. رازیانه. بابونه ایناهم خوبه... نعنا هم برا رفلاکس خوب نیست بیشتر باعث سوزش میشه بزن تو نت میبینی.. انشاالله بهتر باشی.. 

ولی حتما یه دکتر برو آخه خدای نکرده یه وقت ممکنه دچار زخم معده شی.

میشه برا سلامتی مامانم ی صلوات بفرستید 🙌🙌🙌🌺🌺❣️❣️