2777
2789
عنوان

بیبی چک

109 بازدید | 9 پست

بچه ها شما تجربه اینو تو خودتون و اطرافیان دارید که بیبی چک خطا داشته باشه؟؟

مثلا چند درصد احتمال خطا داره 

و اینکه چند روز بعد از عقب افتادن پریودی باید بزنیم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از روز بعد از موعد بزنی باید جواب بده. مارک معروف بگیری خطا نداره. البته توی مثبتش خطا نداره. اگه من ...

و اینکه شما که بارداری اوایلش نشونه هات چی جوری بود؟؟؟

من به شدت زیر دلم درد میکنه و سر گیج دارم 

فردای موعد

تا حالا تو مثبتش نشنیدم خطا داشته باشه

حتی اگه یه هاله خیلی کمرنگ هم افتاد چند روز بعد دوباره امتحان کن شاید هورمون HCGهنوز کم باشه

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

و اینکه شما که بارداری اوایلش نشونه هات چی جوری بود؟؟؟ من به شدت زیر دلم درد میکنه و سر گیج دارم&nb ...

من اولاش همش حس میکردم الان پرید میشم. یه کم درجه حرارت بدنم بالا بود. حتی تا ۷ دهم . که عملا تب حساب میشد. و احساس ضعف توی پاهام. درد سینه. 

خودم نمیدونستم باردارم و احتمالش هم خیلییییی کم بود. همش حس میکردم کرونا گرفتم😁 

من اولاش همش حس میکردم الان پرید میشم. یه کم درجه حرارت بدنم بالا بود. حتی تا ۷ دهم . که عملا تب حسا ...

😂😂

ایشالا به سلامت بیاد تو بغلت 🌹

منم تو عقد هستم ولی دوماه دیگه میرم سر خونه زندگیم 

بعد رابطه اورژانسی خوردم ولی شنیدم که واسه ی همه اثر نداره 

یه حال عجیبی داریم اگه حامله باشم خوشحال میشم و اگه نباشم هم شرایط برام خیلی راحت تره 🙃

😂😂 ایشالا به سلامت بیاد تو بغلت 🌹 منم تو عقد هستم ولی دوماه دیگه میرم سر خونه زندگیم  ...

مبارکت باشه عزیزم.انشاالله به سلامتی بری سر خونه و زندگیت . ولی اول زندگی سعی کن بچه نیاری. برو خوش بگذرون. با شوهرت زیر یه سقف زندگی کن همو بشناسین بعد اوضاع هم بهتر میشه بچه هم میارین😁 

از قرص اورژانسی هم تا میتونی استفاده نکن. حالا استفاده کردی و خودت میبینی همه چیزو تا یه مدت میریزه به هم. 

اونکه اثر نداره من فکر میکنم بستگی به مارک و شرکت سازنده قرص باشه. اگه مارک خوب استفاده بشه فکر کنم  جواب بده.

مبارکت باشه عزیزم.انشاالله به سلامتی بری سر خونه و زندگیت . ولی اول زندگی سعی کن بچه نیاری. برو خوش ...

ممنونم عزیزم ❤❤

اره قرص اورژانسی از بی تجربه گیم بود دیگه هیچ وقت نمیخورم 

اول زندگی بچه نباشه خیلی ادم راحت تره