من و شوهرم چند ماه پیش دعوای بدی داشتیم و من از خونه رفتم و خلاصه چند ماه زندگیمون روهوا بود ، حالا دوهفتس برگشتیم سر خونه زندگیمون ، الان شوهرم گوشیش از جیبش برداشت و نشست جلو تی وی ، منم گفتم گوشیتو ضد عفونی کن گف نه جای خصس نبودم با همون ژل ضد عفونی دست که ه به دستاش زده بود یه دور مالید رو گوشیش منم به زور گوشیو ازش گرفتم و با پنبه الکلی ضد عفونی کردم ، یهو گف تو مشکل روانی داری معلوم نیس خانوادت میدونستن و نگفتن ، من هیچی نگفتم ، الانم خودش باد کرده نیومد تو اتاق رو مبل خوابید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
متاسفانه کرونا واس کسایی که تمیز بودن وسواس ایجاد کرده که خودش عامل دعواها ام شده.من که نابودم.خیلی وسواس شدم.تازه یه مریضی ام گرفتم بدتر شدم.ببین واقعا الان ماها یه جور روانی هستیم😃پس ب دل نگیر.