2777
2789
عنوان

روزگار من و پسرام(۷۳)

1042 بازدید | 46 پست

مهمونام رفتن ، فقط مامانم موند.

رضا از ۵ش رفته تهران.

کلاس های آنلاین مدرسه محمد از امروز، توی شبکه شاد برگزار میشه.

کلا هم درس هاشون زیاد شده و واقعا نمیرسم.

دیروز تربیت بدنی هم داشتن ، خیلی سخت بود.

بچه ها رو ب مامان میسپرم و با محمد میرم توی اتاق ، ولی چون بین ارسال جواب ها توسط بچه ها تا انجام تکلیف بعدی طول میکشه ، نگه داشتن محمد سخته.

همشم در حال غر زدنه ک این چیزها ب چ دردمون میخوره.

مامانمم بنده خدا گاهی نمیتونه دوقلوها رو نگه داره.

همراه با فرنی حریره بادم هم ب بچه ها میدیم.

علی بهتر میخوره.

ده روزی هست بادوم رو شروع کردم ، ولی اثرش ب شدت محسوس بوده.موهاشون پر پشت و مشکی شده .رشدش زیاد شده.

کمتر شیر میخورن.

اگر از فرنیشون بمونه ، خودم میخورم و جالبه ریزش موهامم کمتر شده.

معلم محمد پیام داد ک میتونم دو روز ببرمش برای رفع اشکال مدرسه.بصورت تکی.

مشق های محمد مثل اکثر بچه ها تمیز و یک دست و مرتب نیست.

گاهی شک میکنم ک واقعا اون بچه ها خودشون انجام دادن یا مادرهاشون کمک کردن.

من نمیرسم ک از صفر تا صد کنارش بشینم.

گاهی براش توضیح میدم و ویس ها رو خودش میذاره.حتی فرصت پاک کردن ندارم.

مشق هاش رو هم همینطور‌. سرمشق میدم و میرم سراغ دوقلو ها.میام میبینم دو خط رو فشرده نوشته .وقتی بهش میگم خط سوم چی؟ میگه زیادی های دو خط اول بجای خط سومه!

اکثرا هم نصفه ی دفتر مشقش رو نقاشی میکشه.

توی ویس هاش برخلاف بقیه ، یا آهنگ هست یا شعر یا شوخی.

مثلا یک بار مدیرشون توی گروه براشون پیام گذاشت و تشویقشون کرد.

برای مدیر ویس گذاشته ک مادرجون منم مدیر بوده ، الانم پیشمه داره کمکم میکنه.

و موارد مشابه .

توی جواب دادن و درک مطلب و ... مشکلی نداره.

اما رنگ آمیزی و نوشتن سرمشق هاش اصلا خوب نیست .

قرار بود امروز بره اما چون رضا نبود انداختم فردا.

اما رضا همچنان نیومده.

تهران ک بوده ، با کیت نمونه گیری ، نمونه خون داده و کرونا مثبت شده‌ .البته کیت ها ۸۵ درصد خطا داره.

موند تا آزمایش کرونا بده تا اگر مثبت واقعی بود خودش رو قرنطینه کنه و نیاد.

البته خدا رو شکر آخر شب بهش پیام دادن ک منفیه‌.

ولی خوب دیگه ب گرفتن پرواز نرسیده و چون مامانم پیشمونه خیالش راحته و نیومده.

علی رو خوابوندم و با آریو و محمد رفتم توی اتاق خواب خودمون تا زودتر بخوابونمشون.

از ده و نیم تا یک ربع ب ۱۲ داشتم تلاش میکردم بخوابه.

۳ بار برای آب خوردن رفته بیرون.دو بار رفتم و بچه ها رو جا ب جا کردم.

۴ تا قصه براش گفتم.

آخر هم با دعوا خوابیده.

و اصرار ک نمیخوام برم مدرسه.

امروز فهمیدم‌ک گویا معلمشون هم بارداره و متاسفانه احتمالا امکان استفاده از کلاس خصوصی باهاش نیست .

فردا تولدمه.

ولی انقدر داغون و خستم ک انگار نه انگار.

۳ روز بعدش هم تولد محمد هست .

اما براش هیچ تدارکی ندیدم.

هدیه ای رو ک میخواستم سفارش بدم رو هم احتمالا بدستم نرسه تا اون موقع.

همه چی قر و قاطی شده.

شب ها از خستگی وقت نمیکنم چیزی بنویسم و با بچه ها خوابم میبره.

گوشیم اکثرا شارژ نداره و ب شارژر وصله.

محمد کیف بزرگ تداره.

کتاب هاش رو گذاشتم توی پوشه بزرگ ، لباس هاشو آماده کردم برای فردا.ولی هنوز دقیق نمیدونم آدرس مدرسه رو چجوری باید توی اسنپ بزنم ، نمیدونم محمد با مامانم بره یا خودم ببرمش؟

گیج گیجم.

گاهی ب سرم میزنه بخاطر ۴ روز ، محمد رو نفرستم امسال مدرسه.

ولی چه تضمینی هست سال بعد هم همین نباشه!

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

🌷🌷🌷🌷

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا کرونا شوخی نیست نفرست مدرسه ببین تهش چی‌ میخواد بشه مگه بچه تو این مملکتیکه با مدرک دکترا طرف راننده آینده جون بچتو به خطر ننداز

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂

من از پشت گوشی خستگی تو درک کردم واقعا سخته خدا توانشو بهت بده انشالله

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 

عریزم پسر منم کلاس اوله .من که ریسک نکردم فقط روز اول با خودم رفت ولی دیگه نبردمش.البته موقعیت من بهتر از شماست.هم خودم وقتم ازادتره هم خواهرش کمکش میکنه.ولی در کل کلاس اول رفع اشکال نداره .سلامتیشون مهمتره.متاسفانه امروز شنیدم یکی از دانش اموزا تو یکی از شهرستانا فوت کرده و دو تا از کادر اموزشی یه مدرسه دیگه هم مبتلا شدن.

و خدایی که در این نزدیکی ست...لای این شب بوها....پای آن کاج بلند..روی آگاهی آب ...روی قانون گیاه
خدا قوت مشکل همه مادراس امسال واقعا شرایط خیلی سختی هستش ،منکه امروز دهنم کف کرد تا تونستم مطلب رو م ...

آره واقعا سخته.

باز خوبه میشینه .

پسر من ک میگه همه رو بلدم و حاضر ب همکاری نیست.

معلمشون فیلمی رو که با یکی از بچه ها پای تخته کار کرده بود ، ارسال کرده بود.کلی از مادرها گفتن بچه های ما ناراحت شدن و گریه کردن ک چرا فلانی رفته و ما نمیتونیم بریم مدرسه و .... اما محمد انگار نه انگار .هیچ حسی نداره .

این شرایط هم دست ب دستش داده ک سر ذوق نیاد.

نمیدونم چرا اشکم دراومد 

شاید یاد خودم افتادم من سه تا بچه دارم ۶ و ۴ ساله و نه ماهه من امسال نذاشتم پسرم بره مدرسه 

من برعکس شما کسی رو ندارم کمکم کنه مامانم اصلا کمک حالم نیست هرچند ماه یه بار می رم خونه شون تازه اون موقع هم اینقدر غر میزنن بچه ها شلوغ کردن دویدن و... 

قدر مادر تو بدون 

مامانم حتی بعد از زایمانمم نیومد یه روز پیشم بمونه 

من از پشت گوشی خستگی تو درک کردم واقعا سخته خدا توانشو بهت بده انشالله

ممنون.دعا کنین همه چی خوب پیش بره.خستگیش رو تحمل میکنم.

راستی وقتی کاربریتون رو عوض کردین نتونستم پیداتون کنم و گمتون کردم .ممنون ک پیام دادین.

نمیدونم چرا اشکم دراومد  شاید یاد خودم افتادم من سه تا بچه دارم ۶ و ۴ ساله و نه ماهه من امسال ...

عزیزم .

شرایط شما سختتره . واقعا چرا باید بچه ۶ ساله بره مدرسه؟ مگه نمیگن ۷ سال!

من چون دو سه تا دوست و فامیل دور و برمون هم سنشن و باهاشونه ، نخواستم عقب بمونه.

کاش مهر ب دنیا اومده بود.

ممنون.دعا کنین همه چی خوب پیش بره.خستگیش رو تحمل میکنم. راستی وقتی کاربریتون رو عوض کردین نتونستم پ ...

من کاربری دیگه ایی نداشتم عزیزم این اولین کاربریمه شاید با کس دیگه ایی اشتباه گرفته باشی

دوقلو پسر خوبه استارتر من خیلی دوستدارم دوقلو بیارم طبیعی باردار شدین؟

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید