2777
2789
عنوان

روزگار من و پسرام(۷۳)

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 46 پست
سلام عزیزم.خسته نباشی. چند روزی نبودی. به فکرت بودم خواهر!گرچه کاملا مشخصه چقدر سرت شلوغه و خسته ای! ...

ممنون دوست عزیز.

میشه بگین چجوری گرفتین؟ میاد خونه؟ در هفته چند روز؟

معلمش گفت اگر یاد نگرفتن در خدمتم ولی تازه انگار باردار شده.

ب نظرم معلم دیگه گرفتن دو دست میشه آموزش ها.

میشه با جزییات بگین ک چجوریه اوضاع معلم خصوصیتون؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ممنون دوست عزیز. میشه بگین چجوری گرفتین؟ میاد خونه؟ در هفته چند روز؟ معلمش گفت اگر یاد نگرفتن در خ ...

هفته ای سه روز .۲ ساعت میاد خونه. اموزشش کامل له عهده ی معلم خصوصی!یه مدرسه دولتی هم ثبت نام کردم برای امتحانات و کارای اداری! از اولم گفتم من میخوام معلم بگیرم و فرمالیته اینجاست! فقط چون میگن از نظر قانونی مشکل داره هر روز میرم تو شبکه شاد کلاس مجازیش رو حاضر میزنم. همین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم اگر میخوای معلم بگیری باید معلم مدرسه رو کامل کنار بذاری 

آهان.

پس معلمش کلا فرق داره.

چقدر میگیره معلمش؟ بچتون توی خونه میشینه پای معلم؟

آهان. پس معلمش کلا فرق داره. چقدر میگیره معلمش؟ بچتون توی خونه میشینه پای معلم؟

اره

.نزدیک یک ماه تحقیق میکردم تا یک معلم باتجربه و مهربون پیدا کنم.اره الحمدالله.چون چاره ای نداره و فقط خودشه مجبوره! معلمم وقتی اومده تو خونه  و زیر نظره طبیعتا صبر بیشتری به خرج میده! 

من ساعتی ۷۰ میدم. ولی یکم گرون میگیره. از ساعتی ۴۰ میگیرن!

این کارو بکنین حتما.پایه اول خیلیی مهمه! 

شما هم با این همه مشغله واقعا راحت میشی!

البته که تمرین و تکرار با خودته  و اموزشش اصلی انجام میشه مثل وقتی میرن مدرسه.البته به نظر من با کیفیت بهتر

سلام مرجان بانو خدا قوت 

روش تربیتیت بیسته ...هزار ماشاالله محمد جان هم خیلی باهوشه ،فقط اینهمه سخت نگیرین از من به همه مامانای جوون نصیحت دوره ابتدایی رو بچه های شما میتونن سه سالش رو تو یه سال بخونن ،الان سخت نگیرید سلامتی شون مهمتره 

اصلا دوسال عقب بمونه هیییییچی نمیشه همه رو جهشی جبران میکنن

سلام عزیزم. اصلا نمیشد گوشی دست بگیرم. همش دنبال درس های پسرم بودم.شب ک میشد هم شارژ خودم تموم میشد ...

خسته نباشی عزیزم دلمون برات تنگ شده بود خوشحالم که دوباره نوشتی 

شما یه مامان نمونه ای نگران محمد جان هم نباش بچه باهوشی ماشاالا 

ان شاءالله که همیشه سلامت و تندرست باشی در کنار خانواده گلت ⚘⚘⚘⚘

اللهم عجل لولیک الفرج 🙏
سلام عزیزم. اصلا نمیشد گوشی دست بگیرم. همش دنبال درس های پسرم بودم.شب ک میشد هم شارژ خودم تموم میشد ...

سلام عزیزم. خوشحالم که سلامتی. دختر منم شهریوریه و تازه ۶ ساله شد.کلاساشون از هفته پیش شروع شده و به صورت آنلاین از سیستم مجازی مدرسه آموزش میبینند. من که دختر کوچیکم چون چهار دست و پا راه میره اصلا نمیزاره دخترم به درسش برسه من همش مجبورم بگیرمش تا بزرگه سر کلاس آنلاین باشه. یعنی همش پشت در اتاقش  میره میکوبه به در. من باید سرگرمش کنم. بعد هم که کلاسش تموم میشه باید به تکالیفیش برسم. کل زندگی شده همین.کاش خدا نظری کنه این ویروس منحوس نابود شه برگردیم به زندگی عادی 

سلام عزیزم. خوشحالم که سلامتی. دختر منم شهریوریه و تازه ۶ ساله شد.کلاساشون از هفته پیش شروع شده و به ...

وای عزیزم.درکت میکنم.

امروز مامانم میگفت کاش زودتر بچه میاوردی.

گفتم بدتر بود اینجوری .فک‌کن راه میرفتن ، همش سراغ داداششون بودن.

خدا بهمون صبر بده.

محمد امروز رفت کلاس.دو نفر بودن.راضی بودم.همین یه جلسه کلی تاثیر داشت توی کار و روحیش.