2777
2789
عنوان

خانوما بیاین میخوام ختم بردارم

93 بازدید | 10 پست

سلام عزیزان میخوام ختم 124000صلوات بردارم انشالله به نیت حاجت خودم و 13نفر دیگه که بشه 14تا هرکی حاجتش مشابه منه بگه اسمش رو تو لیستم بنویسم چون به این نیت میخوام بخونم انشالله که براورده بشه حاجت من اینه که شوهرم هیچووووقت دیگه بهم خیانت نکنه از هر نظر خصوصا تو گوشی و چت و تماس تصویری چون واقعا میبینم دارم نابود میشم حسابی داغون شدم میخوام برای کسایی که حالشون مشابه منه دعا کنم تا خدا نظری بهم بکنه.. لطفا خانومایی که حاجت مشابه دارم اسم بگن بنوبسم

عزیزم یسوال داشتم این ختم رو تو چند روز باید بخونی ؟

تا هرچند وقت که تونستی حته یه سال یا بیشتر ولی من میخوام زود تموم کنم که انشالله همگی حاجت روا بشیم.. هر روز باید یه مقدار بفرستی که زنجیره ی ختم قطع نشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ولی حاجتم خیلی سخت و غیر ممکنخ تو زندگیم دخالت میکنن ایندم داره خراب میشه

باشه گلم انشالله مشکل تو هم حل بشه دعام کن داغونم و نمیتونم به غیر خدا به کسی حالمو بگم

باشه گلم انشالله مشکل تو هم حل بشه دعام کن داغونم و نمیتونم به غیر خدا به کسی حالمو بگم

سلام عزیزم حتما که نباید هر۱۴تابه یه نیت باشه میتونی ۱۴تانیت بکنی اگه میتونی واسه نیت منم بخون به نیت اینکه حاجت روابشم شاید دعای تودرحقم زودتراجابت شد خیلی محتاج دعام خاطره ام به نیت حاجت روایی اگه خواستی بخونی ریپلای کن منو تابفهمم ودعات کنم.