2777
2789

سلام خانوما من یدونه خواهر شوهر دارم که خیییلی عقده ایه و برای همه بزرگی میکنه و توقعات بیجا از من داره و اگر برم خونه مادر شوهرم بشورمو و بسابم باهام مشکلی نداره ولی امان از روزی که خودم کار داشته باشمو نرسم کمک مادر شوهرم بدم چند روز پیش مادر شوهرم زنگ زدهبه شوهرم که به زنت بگو بیا بریم کمکش(خواهر شوهرم)میخواد خانواده شوهرشو دعوت کنه منم بدم اومد مگه من کوزتم یا کلفتشم که زن‌ زده به شوهرم چرا به خودم زنگ نزده منم نرفتم حالا ازون روز خواهر شوهرم بهم بی منلی میکنه و با نفرت نگاهم میکنه نمیدونم چطور باهاش رفتار کنم

برای حاجت رواییم یک صلوات میفرستی😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا بهش محل نده واست مهم نباشه

تاریخ انقضات تموم شده واسه همینه از Callتبدیل شدی به Missed Call  خب خب میخوام یه یادی کنیم از کسایی ک کنار ما بودن و الان کنار ما بودن ارزشونه  ببین معرفت خدایی هنوزم یه یادی ازت میکنم . ببین من یه بار بهت گفتم ن هنوزم جوابم همونه واقعا یه ادم تا چه قدر میتونه نامرد باشه بلاک کردنت از همه جا کافی نبود اومدی اینجا هه اسکار سمچ ترین فرد میرسه به تو ببین من باهاش دعوا کنم .قهر کنم و ... هیچ وقت از عشقم بهش کم نمیشه اینو تو سرت فرو کن شاید عقلی پیدا شد متوجه حرفم شدی یکم ادم حسابت کردم دور برندارتت اون کسی هم ک فرستاد اینجا بهش بگو عقده ای جای دیگه این ذات کثیفت نشون بده سرم درد میکنه حوصله بحث ندارم فقط میخوام بخوابم دیگه تمامش کن

ببخشید ولی به درک بی محلی کنه مگه قراره خرجتو بده ک ناراحت بی محلیش باشی 

اصلا محلش نذار 

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
دعوتم کرد رفتم خونشون بهم بی محلی کرد ۱۳ سالم ازم بزرگتره

توم لبخند بزن...

چرا همچین چیزای پیش پا افتاده ای رو به خودت ن میگیرین؟

مگه وظیفه ای داشتی در قبالش که ناراحتی ...

دو روز قیافه میگیره بعد یادش میره

شما خودتو کوچیک نکن

ببخشید ولی به درک بی محلی کنه مگه قراره خرجتو بده ک ناراحت بی محلیش باشی  اصلا محلش نذار

اخه مشکلم اینه که شوهرم پشتم نیست همیشه طرف اوناست من خیلی بهش میرسم از همه نظر نمیدونم چرا نتونستم بکشمش سمت خودم😔

برای حاجت رواییم یک صلوات میفرستی😊

چ خواهر شوهر تنبلی وقتی نمیتونه مهمون دعوت نکنه  

واقعا چقدر رو دادی ک وظیفت میدونن بهتره دیگه اصلا کمک مادرشوهرت هم ندی چون تا حتی اگه ی روز مریص شدن باز وظیفه تو میدونن شاید ی روز ادم حوصله نداشته باشه

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔