2777
2789
عنوان

خسته

256 بازدید | 24 پست

سلام لطفا کمکم کنید 

ما با برادر شوهرم اینا تو یه ساختمون زندگی میکنیم صبح اینجا ظهر اینجا شب اینجان چکار کنم اونام نمیان شوهرم زنگ میزنه خسته شدم نمیتونم تو خونه راحت باشم حتی نمیتونم روسریمو باز کنم ۴ساله تو این وضعیتم چکار کنم به قران خستم

خب ب شوهرت بگو نزنگه

وا

سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت  تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏  ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد  ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی     تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب چرا با شوهرت حرف نمی زنی بگی خسته شدی؟از این به بعد تا قبل از اینکه بگه زنگ بزنم شما زودتر بگو ما بریم یا خودت قبلش بهشون زنگ بزن بگو ما میایم وقتی شمام برید اونجا اونام خسته میشن رفت و آمد کمتر میشه.

هزار بار گفتم دوباره یادش میره

وقتی میخواد زنگ بزنه یاداوری کن

سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت  تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏  ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد  ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی     تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️
یه جوری باید بفهمونی کارشون درست نیس

دیگه هر کاری که فکرشو بکنید کردم به جاریم مستقیم گفتم بهشون کم محلی کردم ‌....تازه یه بچه ام دارن همش میفرستن اینجا خدااااااا

دیگه هر کاری که فکرشو بکنید کردم به جاریم مستقیم گفتم بهشون کم محلی کردم ‌....تازه یه بچه ام دارن هم ...

اونا که اومدن خونت تو برو بیرون یه جائی به شوهرتم بگو یا جای من اینجاس یا جای اونا . یه کاری هم میتونی بکنی ، تو هم به مامان بابات یا خواهر برادرت بگو هر شب بیان خونتون

ای خدا چرا آخه بعضی‌ها اینقدر بی فکر و ملاحظه هستن،کسی نیست که با شوهرت حرف بزنه؟

به کی بگم مادرش کیلومترها ازمون دوره زنگ میزنه میگه رفتید اونا اومدن شام دعوت کردید تازه اول با هم میخوردیم تازه از اون راحت شدم