2777
2789
من همکار آیندتونم😌

موفق باشی عزیزم

دوست نی نی سایتی من لطفا دل کسی و نشکن🙏❤                 عشقم همسرم👇                                                                  دکترای روانشناسی هستن سوالی داشتی بگو ازش واست بپرسم  کاربری خواهرم دیگه دست منه اگه سوال حقوقی داشتین بگین ازشون بپرسم درخواست دوستیم ندین ممنون🌹🌹                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کاملا باور می کنم، آخه پربازدید شدن چه سودی داره؟! من باور می کنم چون بعد از ۱۰ سال زندگی عاشقانه و رویایی کت نامه حسرت زندگیمون رو می خوردند فهمیدم شوهرم چندساله داره بهم خیانت می کنه| 

چه امضای باحالی داری

تو روح جفتتون😅😅

تبریک میگم موفق شدین اوسکولم کنین😂

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
من کاملا باور می کنم، آخه پربازدید شدن چه سودی داره؟! من باور می کنم چون بعد از ۱۰ سال زندگی عاشقانه ...

الهی عزیزم

خدا بهت آرامش بده❤

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
شوهر من وافعااااا ادم سر ب زیرو جدیه ینی خودم جرعت ندارم باش حرف بزنم چ برسه بقیه  انقد تو این ...

خوب میکنی منم وارد نمیشم فقط عنوانو میخونم رد میشم 

میدونی جدا ازاینکه تاثیر منفی بزاره 

اصلا میگم حیف وقتی که بزارم و روحیه م بخواد خراب شه نه بخاطر اینکه بترسم شوهرم ... نه 

بخاطر اینکه ادم ناراحتی میبینه خب خودشم ناراحت میشه و ... همونطور که خوبیهارو جذب میکنه چیزای منفی رو هم همینطور