2777
2789

برادر من از اول با ازدواج من با همسرم موافق نبود

برادرم ۱۷ سال از من بزرگ تره شغلش ساخت و سازه و با پدر و مادرم زندگی میکنه ازدواج نکرده وضع مالیش هم خیلی خوبه.

همسر من هم داره پزشکی عمومیش رو میگیره و پسریه که کاملا رو پای خودشه وضع مالیش الان تعریفی نداره تا تخصصش رو بگیره اوضاع بهتر بشه.

برادرم از اول میگفت نه باید طرفت خونه و ماشین و همه چی داشته باشه.بعد که شوهرمو تو خواستگاری دید که سالمه و پسر خوبیه یکم بهتر شد

ولی همش هم دوست داره پزشکا رو بکوبه!

امروز پدر دوستش بیمارستانی که شوهرم اونجا کار میکنه بستری شده بهم گفت بهش سفارش کن هوای فلانی رو داشته باشن.شوهرمم طفلی کلی رفت سفارش کرد و خودشم رفت پیش طرف و...

حالا الان داشتیم صحبت میکردیم دوتایی با داداشم ساعت کاریه شوهرمو پرسید اخرش برگشت گفت رفیق ما دلال ملک و ماشینه وضعشم توپه همیشه میگه من دکترم ساعت ۱۰ میخوابم صبح ساعت ۷ بیدار میشم میرم ورزش و.... 

با یه لحنی که شوهر تو پزشکه ولی ارزش اون بالاتره چون پول داره.

بچه ها صادقانه نظر شما هم همینه؟یعنی تو دید شما یه دلال معاملات ملکی و ماشین و...(با احترام به هرکی که عزیزاش تو این حرفه هستن) ارزش و مقامش از یه پزشک که درامد بالایی نداره بیشتره؟

واقعا قلبم میشکنه از این لحنش و نظراتش.

ببخشید طولانی بود

تعداد رای : 36
نظرسنجی
با برادرم هم عقیده اید
1
2%
مخالف نظر برادرم هستید
35
97%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا ناراحت نشو برادرت یه احمقه به تمام معناست.اگر پول و ملک داشت اما هرروز به چشمت اشک بود یکیش خون راضی بودی؟همین دکترا اگر نباشن داداشت فردا سرماخورد باید کاسه چه کنم چه کنم دست بگیره بهش بگو دست بذار رو کلاه خودت باد نبره 

یکی پول واسش ملاک برتریه یکی تحصیلات یکی اخلاق یکی هیکل و قیافه!حالا شما چرا باید نظر دیگران واست مهم باشه

همه از نیسان میترسن من از ریپلای بدون لایک!اگه پست من کمکتون کرد ممنون میشم یه صلوات واسه مامانم بفرستید  

خب کلا پولدارا از خیلی جهات دنیا به کامشونه .ولی پولدار بودن و نبودن و دکتر بودن و نبودن ملاک برتری ادما نیست از نظر من 💕

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

خودتون تحصیلاتت چیه گلم؟

شاید براتون از رو حسودی میگن ینی خودشون هم دوس داشتن پزشک باشن و این حس پولدار بودن هم ایشون رو ارضا نکرده و دنبال این هستن که پزشک ها رو بکوبن 

پزشک ها انسان های زحمتکشی هستن البته بیشتر در دوران تحصیل ولی خب من خواستگار پزشک داشتم رد کردم 💖