2777
2789
عنوان

از خودم حالم بهم میخوره 😒😪

835 بازدید | 81 پست

بدبخت شوهرم وقتی به این چیزا فکر میکنم و میبینم سر اون خالی میکنم چون ناخوداگاه عصبی میشم فکر میکنم اذیت میشه بامن دخترا رو تو اینستا میبینم اونا کجا من کجا نگید اینستا و روتوشه بالاخره هستن واقعی هم باشن 

یه شکم زاییدم شکمم پر خط مث چنگال گربه و پوست شل بازو و کمرمم هم ک از نوجوونی لکه جوش به جا مونده حسرت دکلته تو سرم مونده سینه هامم ک تو شیردهیمم یکیش هندونس یکیش گردو موهامم ک تو شیردهی شروع کرد ریختن کوتاهشون کردم  و هزاران عیب دیگه ک حالم بهم میخوره از خودم چیکار کنم اگه بخوام لیست کنم زیادن !!!حسرت پوست صاف و بدن بی مو رو دلم مونده اگه راه کار داره بگید اگه هم نداره ک دعا کنید خدا صبرم بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چن وقته زایمان کردی؟؟شاید افسردگی بعد از زایمانه

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤

به نظر من اولین کاری که باید بکنی اینه که اعتماد به نفستو بالا ببری

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚
بعد از زایمان بدنم ریخت بهم البته قبلشم ک خوب بود به چشم شوهرم نمیومد اما حالا هم ک بد شده خیلی خجال ...

خب چرا حامله شدی؟؟

مگه نمیدونستی اینطوری میشه؟؟

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..

اول رو افکارت کار کن 

تا خودت خودت رو دوست نداشته باشی کسی دوست نداره 

بعدش برو باشگا 

و خودتو خوشگل کن 

تو هیجیت از اون دخترای اینستا کمتر نیست !

یه موقع هایی اونی که به همه امید میده و دلشونو قرص میکنه ، ته دلِ خودش از همه خالی تره :)

فكر كنم به خاطر نبود اعتماد به نفس داري آزار ميبيني

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

بدن بی مو که هزار و یک راه حل داره...دکلته هم میتونی با کرم بدنت رو کاور کنی و بعد بپوشی.

برای بدنت هم ورزش کن بدنت سفت میشه....

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭