2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه کلاس اول دارید

116 بازدید | 14 پست

آیا بچه هاتونو فرستادید مدرسه؟ اگه آره چند روز در هفته؟چند نفرن  سر کلاس؟چند ساعت؟ استرس ندارید؟

من امروز پسرم باید می‌رفت اولین جلسه،ولی رفتم که تعهد بدم خودم بهش درس میدم،ولی همشون ریختن سرم که نمیشه و این بچه کلاس اوله و خیلی مهمه و حتما باید بیاد و ....خلاصه سردرد گرفتم.خودمم یه بچه نوزاد دارم،نمیتونم مدام استرس اینو داشته باشم که امروز یا فردا خدای نکرده چی میشه،تازه مگه فقط کروناست. پارسال آنفلوآنزا ی اچ یک ان یک هم بود که خیلی ها رو از بین برد. با اینکه درس دادن به یه پسربچه بازیگوش که اصلا نمی شینه درس گوش کنه سخته،ولی من خودم قبول کردم با تمام توانم بهش درس بدم اما مدرسه همکاری نمیکنه و مدام غر میزنم.شماها چکار میکنید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس آنلاین گذاشتن براشون، البته بعضی ها دو روز حضوری می فرستن ولی ما اون دو روز هم گفتیم مجازی کلاس شرکت کنه دخترم. به هیچ وجه نبر، اتفاق تو یه لحظه میفته.مطمین باش یکی دو هفته ای همه رو آنلاین می کنن

[QUOTE=155131079] دقیقا عین شوهر من،تا پارسال 

..  تعجب میکنم همسراتون اصرار دارن بره،همسر من اجازه نمیده اصلا تو این شرایط بره،اینم بگم همسرم دکترای برق داره خودش هیات علمی دانشگاست یعنی فک ر نکنید به تحصیلات اهمیت نمیده نه خیلی ام برامون مهمه ولی تو این شرایط سلامتی دخترمون تو الویت هست برامون

خدایا شکرت...
پسر من روزی یک ساعت میره تو کلاس هم هفت نفرن ولی انگار تومهرماه دیگه مدارس بسته میشه و همه کلاسا غیر ...

تو این چند جلسه که پسرتون رفتن سرکلاس راضی بودید یا با نرفتتش فرقی نمیکرد؟ من خودم به پسرم درس میدم از کانال های مختلف براش برنامه درسی ها رو دانلود میکنم ولی آخرش معلمش گفت این کارا فایده نداره،چیزی که ما میگیم مهمه!