2777
2789

پسرم باید بره پیش دبستانی تو این اوضاع نمیدونم چیکار کنم.

به نظرتون کتاب بخرم توخونه باهاش کار کنم فایده داره؟

این نیز بگذرد  

بله کار کن خودت

گاج پیش دبستان‌خیلی خوبه دختر‌من پارسال پیش دبستان بود اینو داشتن و کتابهایه ماهان و ماهور

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کاری میکنی تروخدااا حضوری نفرستیا. 

کم کم داره کرونای دانش آموزا رو میشه. امروزم یه دانش اموز فوت کرد. بخدا مدرسه ارزش جون بچه ها رو نداره.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

پیش ۱ یا ۲

من دخترم پیش ۱ هست کتاب زبان لیتل فرندز رو کامل باهاش کارکردم از تونت هم تمرین ریاضی و تمرکز و توجه سرچ میکنم وباهاش کارمیکنم . میخوام کتاب خیلی سبز یا گاج مخصوص پیش دبستانی رو براش بخرم و باهاش کارکنم.

من ثبت نامش کردم ولی بصورت مجازی باهاش کارمیکنم،مربی هرروزبرنامه میده وخودشم انلاینه

هزینه رو چند میگیره؟کجا هستید؟

یه جا نوشته بود یک چهارم.

این نیز بگذرد