2777
2789
عنوان

رژیم میوه و سبزیجات

9883 بازدید | 13 پست

رژیمی گرفتین که طول روز وعده هاتون فقط میوه و سبزی جات باشه؟؟؟؟

چندکیلو کم کردین 

من همیشه رژیمای مختلف گرفتم ورزشم دارم وزنمم خوبه یه کم اضاف دارم فقط

یک هفته هست این رژیمو شروع کردم برای یه مدت کوتاه 

حذف شکر روغن نون برنج و ... فقط سبزی و میوه 

با ضررهاش کاری ندارم فقط میخوام ببینم چقد کم میشه از وزن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه دوستام بعد یه مدت دیدم هنگ کردم میگفت هیچی نمیخوردم جز میوه قشنگ شکمش تخت شده بود صبحونه و ناهار و شام میوه و سبزیجات مثل هویج و کاهو و سالاد و مغزه

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
من یه دوستام بعد یه مدت دیدم هنگ کردم میگفت هیچی نمیخوردم جز میوه قشنگ شکمش تخت شده بود صبحونه و ناه ...

منم همینطوزم الان یک هفته 

رژیمای دیگه زیاد خوب نبودن این واقعا خوبه یعنی احساس نیکنم همون شکم کوچیکمم رفته 

من گاهی برا شوک میگیرم نهایت سه‌روزه،خیلی خوبه اما بیشتر نه ضعیف میشه ادم

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 

من زیرنظر دکتر تو ۵ماه ۱۶کیلو کم کردم...از ۱۸۰۰ کالری شروع شد تا ۱۴۰۰ کالری ...

همه چیز هم میخوردم هرروز برنج میخوردم ولی به اندازه مثلا ۱۲ ق

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
منم همینطوزم الان یک هفته  رژیمای دیگه زیاد خوب نبودن این واقعا خوبه یعنی احساس نیکنم همون شکم ...

من ابجیم چندماه شامو ناهار اش میخورد اونم شکمش تخت شد اش کم میخورد دوباره یک ساعت بعدش که معدشم بزرگ نشه روده هاش کامل پاکسازی شده بود ولی بعدش برا کنکورش خورد برگشن سرجاش

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
من زیرنظر دکتر تو ۵ماه ۱۶کیلو کم کردم...از ۱۸۰۰ کالری شروع شد تا ۱۴۰۰ کالری ... همه چیز هم میخوردم ...

اره این رژیمو انجام دادم که همه چیز بخوریم ولی اندازه کالری هاشو داشته باشیم  اوکیه ولی ...