2777
2789

دختر هست بچم . دیگه گفتم ایندفعه حتما بگیرم . پوشک شورتی پاش کردم تو لگن گذاشتمش هر یک ربع . اصلا جیش نمیکنه . تو پوشکش جیش میکنه . 

عصابم خورد شده دیگه. نمیاد هم بشینه رو لگن دیگه زیاد . چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسن دختر منه معلومه که خیلی خیلی خیلی زوده 

من حداقل تا یکسال دیگه تصمیم ندارم از پوشک بگیرمش

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

ببین عزیزم یه تاپیک هست بای خانوم مامالی۴ فکر کنم خیلی مفیده. من دخترم ۳ سالشه تازه امادگی ذهنیشو پیدا کرده و گرفتم تازه دو هفته اس. متخصص ها هم میگن بهترین سن ۳ سالگی...خیلی زورش نکن وقتی همکاری نمیکنه. شاید باورت نشه ولی من ظرف ۱ نصفه روز با دخترم حرف زدم و قانعش کردم پوشک رو بزاره کنار دیگه خودش کامل گفت...

اگر به موقع باشه و عجله نکنی که زود بگیری اصلا هم ادامه دار نمیشه

انشاالله...من بچه ام یکسال و نیم گرفتم ولی دختر ابجیم هنوز8سالشه جیششو نگه میداره تا بریزه

99/9/9واسه هممون ریدن10/9/99  بهتون میخندیم