2777
2789
عنوان

جاریم تازه یادش افتاده پسر داره😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 96 پست
اسی حالا مگه پسر داشتن خیلی مهمه ک حساس شدی اصلا چیزمهمی نیست که منتهی اون مغزش پوک بچه بچس دیگه برا ...

برامن ک اصلا مهم نیست خندم میگیره از دستش خب خودشم دختره یعنی راضی نیست از خودش؟

😍سلامتی فندقم صلواااات😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا در حدم نیست ک بخام جوابشو بدم ولی خندم میگیره ۳ ساله یادش نبود

من نه بخاطر اینکه کسی رو بچزونم نه بخدا ولی اینقدز دخترم برام اهمیت داره و عزیزه که باعث شده دیگران هم بهش احترام بذارن شما هم همیشه با دخترت مثل ملکه ها رفتار کن

۵ سال خواننده خاموش بودم...عاشق دخترم هستم...همه چیز رو به سختی زیاد بدست میارم خیلی خیلی سخت

استارتر ب نظرم شما حساسی.‌ نمیدونم چرا بعضی مادرای دختردار اینجوری هستن ک اگه کسی جلوشون به پسرش محبت کنه، فک میکنن داره دل میسوزونه.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
میخام ب ده قسمته مساوی قسمتش کنم با اون مغزه پوکش🤨

میخادبه چالش بکشونت ...دوانتخاب داری یاشروع کنی باش کل کل وروکم کنی ...یاازهمین حالا تلگرامشوحذف کنی وکلا بیخیال رفتارش باشی 

برامن ک اصلا مهم نیست خندم میگیره از دستش خب خودشم دختره یعنی راضی نیست از خودش؟

همین کارارو کردیم که جهان سومیم بجای اینکه قبل بچه اوردن به این فکرکنن این بچه میاد برای ایندش چی دارم چیکار کنم چجوری تربیتش کنم زوووود میرن تعین جنسیت یوقت دخترنشه تاج تخت شوهرشون بی ولیعهدنمونه بخدا دوتاپسر دارم از فکرشون دارم مریض میشم فردا برای اینا باید خونه بخریم ماشین بخریم 

درس بخونن کارپیدا کنیم

مواظب باشم راه بد نرن ....

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

چ ربطی داره؟مگه جاریت گفته دختر بده و فقط‌ پسر خوبه؟؟ با هدف یا بی هدف در مورد پسرش پست گذاشته. بیاد از دختر نداشتش پست بذاره؟ 

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))