2777
2789
عنوان

هرکی دعوا داره بیاد اینجا😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 102 پست
یه تاپیک درمورد حجاب بزن ببین چجوری همدیگر رو میکشن خاک میکنن😂😂😂😂

زدمم😂😂😂😂😂😂😂

این کاربر به بدبخت_سایت انتقال یافت  کاری داشتید با بدبخت سایت در خدمتم این تعطیل💦😐💬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی بود جیکش دراومد؟    

هااااا چیه شکمتو با چاقو میارم پایینا😜

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
جیک جیک من بودم دختر نی نی یار ای پاچه خار تو از همونایی هستی که وقتی یه روز درستو کامل خونده بودی ...

از همونایی ک همیشه تو کلاس نظرش مخالف بقیه بود

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
یه تاپیک درمورد حجاب بزن ببین چجوری همدیگر رو میکشن خاک میکنن😂😂😂😂

وای داشتن جرم میدادن بستمش😂😂

این کاربر به بدبخت_سایت انتقال یافت  کاری داشتید با بدبخت سایت در خدمتم این تعطیل💦😐💬
وای داشتن جرم میدادن بستمش😂😂

😂😂😂 اون گفت بزن تو چرا باور کردی

قشنگ برا ترکیدن عجله داشتی😁

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
زایمان طبیعی و سزارین خوب جواب میده یعنی جررر میدن همدیگرو

اره اینم هس😂😂😂😂😂

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی