2777
2789
عنوان

هرکی دعوا داره بیاد اینجا😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 102 پست
گفتن بیا جلو تا خودت واون رفیقات رو تیکه تیکه کنم 😤😤😃😃😃حالا که نمیخوای با ما باشی بهتر با هیچ ک ...

دوستام خودشون ..........😂😂😂😂😂

یکیشون کاربریش مال دوستشه😂😂

این کاربر به بدبخت_سایت انتقال یافت  کاری داشتید با بدبخت سایت در خدمتم این تعطیل💦😐💬
ن از اونایی بودم که ته کلاس بودم دست مینداختم دهن خودشیرینارووو آرههه😂 برات صلوات فرستادم عزیزم

مرسی عزیزم😘😘ایشالا آرزوهات خاطره شن

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نگران نباش ببرش چن تا دکتر مختلف خدا بزرگ براش صلوات میفرستم دعا میکنم انشاالله زود خوب میشه

قربون دل مهربونت❤منم واسه شماصلوات فرستادم خیلی جاهابردمش پی متخصص های مختلف ونامدار تابیمارستان ها حرف همشون یکی بوده😔تنهاکسی که فعلا جوابمون نکرده خداست❤💔

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
قربون دل مهربونت❤منم واسه شماصلوات فرستادم خیلی جاهابردمش پی متخصص های مختلف ونامدار تابیمارستان ها ...

فدات عزیزم خدا خیلی بزرگتر از اون‌چیزیه ک فکرشو میکنیم

❤بخوان دعا که دعا اثر دارد❤

معلم حسابداری؛عاشق حسابداری❣
فدات عزیزم خدا خیلی بزرگتر از اون‌چیزیه ک فکرشو میکنیم ❤بخوان دعا که دعا اثر دارد❤

کارم دعاکردن وقرآن خوندن شده وهنوزم ازخدای مهربونم ناامیدنیستم ونمیشم امیدوارم نظری به حالم کنه🤲

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................