2777
2789
عنوان

کی بلده مرغ بدون دیگ بپزه😐

424 بازدید | 62 پست

دیگمون خونه کسیه

الان من این مرغو چجوری بپزم😐

منجمد بود ،گذاستم وا رفته الان

گیر ندین😑مجردم

💜بنفشی ام💜🦄       ..وزن اولیه:۸۳  ...قد:۱۷۰  ...وزن هدف:۶۰..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منظورت قابلمس؟؟؟

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

🌈انگلیسی را در منزل با کمترین هزینه یاد بگیرید 🌈

⛱️⛱️⛱️⛱️⛱️

❗آموزش گروهی

❗آموزش در هر رده سنی

❗هر هفته سه جلسه

❗مکالمه . ریدینگ ‌. اسپیکینگ . رایتینگ . گرامر . واژه ها . حروف الفبا

تدریس خصوصی کتابهای درسی دانش آموزان

🌹🌹🌹🌹🌹

کلاس ها از سطح صفر شروع میشن میتونین شرکت کنید و با همگروهیای خودتون راجع به درس صحبت کنید و تکالیف بفرستید.

کلاسها به صورت آفلاین هست و در گروه واتساپ ارسال میشن تا زمانی که چت را پاک نکنید برای شما دروس ارائه شده باقی می ماند . و در هرزمان و هرمکان میتوانید مطالعه کنید. تدریس به صورت عکس نوشتاری و شنیداری است

🌹🌹🌹🌹🌹

با شهریه باورنکردنی فقط ۳۰،۰۰۰ تومان

🌹🌹🌹🌹🌹

برای ثبت نام در کلاسها به شماره زیر در واتساپ پیام بدید

09397378390

https://chat.whatsapp.com/KMizhfVUWcDBfaYRBVSd9u

منظورت قابلمه است یا زود پز؟ 

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)