برات مینویسم اره اعمال انجام دادم یکی حدیث کسا بود
یکی خوندن زیارت عاشورا بود به روشی که امام صادق گفتن
یکی خواندن نمازاستغفاربود لعد از نماز عشا
یکبارم نمازحضرت زهرا خوندم
هرروز هزارو یک مرتبه استغفار میزدم تا سی هزارتا بشه خدیث است از پبامبر
قبل ازاینکه با هنسرم اقدام کنم استغفارهفتادبندی مولا علی را خوندن یعنی اول نماز روز پنجشنبه رو خوندم بعد استغفار را حدودا از ساعت ۷صبح تا۲ ۱بعدظهر سجادم پهن بود سربلندکردم بعد از اقدام باهمسرم صدای بچه ایی رو سنیدم که گفت منم دارم مییام فهمیدم که حاجتمو گرفتم
کلا بعد از فوت بچم دچار بیماری پانیک شدم فقط با قران و دعا کنترلش کردم وکرنه تامرز جنون میرفتم این دومی هم معجزه بود از اولی بیشتر چون هم روحی و هم جسمی پوچ شده بودم سه ماه بعد باردارشدم درکمال ناباوری
تو ماه چهارم سه تافرسته را تو حالت خواب و بیداری دیدم البته انگار از پشت به شیشه یه منظره رو نگاه کنی و متوجه بشی!ایم منظره را داری از پشت شیشه میبینی من فرشته ها را نذیدم اما میذونستم سه تافرشته اومدن روح بچمو تو شکمم گذاشتن
خیلی خیلی امید داشتم که دوباره خدا منو میبخشه و باردارمیشم البته تمام نه ماه بارداری به سخترین شکل ممکن برام کذشت و اتفاقات عجیب و غریب برام افتاد حتی سلامتیمو از دست دادم اما خداروهزارابارشاکرم به خاطر وجود دخترم من بجه اولمو سر لجبازی و دعوا باهمیرم لزدست دادم خداوند رحمتسو به من داده بود هرچی بود من بد بودم با این حال خرابم از خدای مهربان خواستم و بخشید مطمین باش شما هم دوباره باردار میشید