2777
2789

سلام

دوستان من جنین شش ماهمو از دست دادم الان سوال دارم پریشب خواب دیدم دوتا از دخترعموهام هردوباردارند یکی بهم گفت میدونی اینها با  چه نذری  باردار میشن اعمال نیمه شعبان رو انجام میدن 

بعدش این بچم هم معجزه بود بارداریم یعنی نذر واجب کرده بود خرید گوسفند درمحرم برای نرجس خاتون مادر امام زمان خیلی ضربه روحیه بدی خوردم بچم فوت شد خیلی ناامید شدم یه جورایی دلم از امامون شکست😔 الان دوباره تا حدودی سرپاشدم به نظرتون تعبیرش چی میتونه باشه تا کی اعمال نیمه شعبان رو انجام بدم اصلا اعمالش چی هست

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
نه انجام ندادم  ولی ان‌شاءالله به حق امام زمان به حاجت دلت برسی

ممنونم عزیزم

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها مهمترین اعمالش زیارت عاشوراست یه دعا هم بعدش داره هرکی منتظر بچست نیت کنه بخونه صوابش هم هدیه کنه به امام زمان 

سلام الان یکسال و نیم از این تاپیک شما میگذره 

خداروشکر خوشحالم که شما بازم خدا بهتون بخشید 

منم شیش ماه پیش جنین 4 ماهمو از دست دادم هنوزم اشک چشام خشک نشده ....

الانم یه ماه پریودم بهم میریزه ، یه ماه کیست میارم ، سه ماهه اقدامم اما هنوز باردار نشدم دکتر گفت کمی تخمدانهات ضعیف شده از ماه بعد باید دارو بگیرم 

درحالیکه بچه اول راحت باردار شدم ....

حالا میخواستم ببینم شما ذکر یا دعای خاصی انجام دادین ؟

الان نزدیک نیمه شعبانه اگر کاری انجام دادین منم انجام بدم

شاید خواست خدا بوده منم تو ماه شعبان این تاپیک شمارو ببینم 

فرشته ی قشنگم رو سپردم به خدا...قراره شفیع من و همسرم بشه ☺خداجونم دلم براش خیلی تنگه میشه بازم پسرمو بهم برگردونی ....
سلام الان یکسال و نیم از این تاپیک شما میگذره  خداروشکر خوشحالم که شما بازم خدا بهتون بخشید&nb ...

برات مینویسم  اره اعمال انجام دادم یکی حدیث کسا بود

یکی خوندن زیارت عاشورا بود به روشی که امام صادق گفتن

یکی خواندن نمازاستغفاربود لعد از نماز عشا

یکبارم نمازحضرت زهرا خوندم

هرروز هزارو یک مرتبه استغفار میزدم تا سی هزارتا بشه خدیث است از پبامبر 

قبل ازاینکه با هنسرم اقدام کنم استغفارهفتادبندی مولا علی را خوندن یعنی اول نماز روز پنجشنبه رو خوندم بعد استغفار را حدودا از ساعت ۷صبح تا۲ ۱بعدظهر سجادم پهن بود سربلندکردم بعد از اقدام باهمسرم صدای بچه ایی رو سنیدم که گفت منم دارم مییام فهمیدم که حاجتمو گرفتم 

کلا بعد از فوت بچم دچار بیماری پانیک شدم فقط با قران و دعا کنترلش کردم وکرنه تامرز جنون میرفتم این دومی هم معجزه بود از اولی بیشتر چون هم روحی و هم جسمی پوچ شده بودم سه ماه بعد باردارشدم درکمال ناباوری

تو ماه چهارم سه تافرسته را تو حالت خواب و بیداری دیدم البته انگار از پشت به شیشه یه منظره رو نگاه کنی و متوجه بشی!ایم منظره را داری از پشت شیشه میبینی من فرشته ها را نذیدم اما میذونستم سه تافرشته اومدن روح بچمو تو شکمم گذاشتن 

خیلی خیلی امید داشتم که دوباره خدا منو میبخشه و باردارمیشم   البته تمام نه ماه بارداری به سخترین شکل ممکن برام کذشت و اتفاقات عجیب و غریب برام افتاد حتی سلامتیمو از دست دادم اما خداروهزارابارشاکرم به خاطر وجود دخترم من بجه اولمو سر لجبازی و دعوا باهمیرم لزدست دادم  خداوند رحمتسو به من داده بود هرچی بود من بد بودم با این حال خرابم از خدای مهربان خواستم و بخشید مطمین باش شما هم دوباره باردار میشید

عزیزم مادر شدید دوباره؟ خوندید اعمالی که گفتید؟

اره عزیزم دوباره باردارشدم

حتما حکمتی داشته عزیزم،،،من خودم مذهبی نیستم اما دخترم حالش خیلی بدبود روز نیمه شعبان بود چند سال پیش همسرم نذر کرد حال دخترم خوب بشه هر سال نیمه شعبان شیرینی پخش کنه خداروشکر حاجت روا شدیم

سلام الان یکسال و نیم از این تاپیک شما میگذره  خداروشکر خوشحالم که شما بازم خدا بهتون بخشید&nb ...

نیمه شعبان روزه هم میگیرن خیلی ثواب داره..بگیر به نیت بارداری به حق این ماه عزیز ایشالا دوباره خدا دامنتو سبز کنه..اسی جون به  شمام تبریک میگم خدا نگهش داره براتون

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍

اخه میدونید چه ماهیه

ماه تولد صاحب الزمان (عج)

ازشون بخواید براتون دعا کنند

فرشته جان به خاطر درد دلت 

اون برهه حالت انقطاع بهت دست داده 

روحت رقیق شده و اون حالات معنوی رو تجربه کردی 

اخه میدونید چه ماهیه ماه تولد صاحب الزمان (عج) ازشون بخواید براتون دعا کنند فرشته جان به خاطر ...

ان شالله دخترم شفا بگیره الرژی داره یه شیرخشک بعش!بسازه خسته شدم از بس!شیرعوض کردم 

دیگه چیزی نمیخوام برای خودم اما اینقد روخی ضعیف شدم که حتی دیگه ننیتونم بچمو دعا کنم تو رو خدا تو دعاش کن اسمش!الیناست براش نیت کن 

من اون زمانها چندسالی بود که چشممو بسته بودم کلا هرچی که ذره ای فیلم ناحور داشت نمیدیم خیلی چیزها را درعوضش میدیم الان خیلی خیلی افسرده و ناتوانم اصلت بدگره خورده تو زندکیم چندنفر ادم هم تو زندگیم هستن از دستشون خسته شدم نمیدونم شکایتشونو کجااا ببرم چندساله که اذیتم میکنن همکاارام هستن امسالم بدون گرفتن ذره ایی عیدی روانه خونه شدم دلم میخواست حداقل امسال و کربلا برم که بازهم قسمت نشد توسط همین همکارام بهم راه نادرست نشون دادن پول عیدیمو برداشتن واسه بدهکاری هام به اداره درصورتیکه میتونستم اینکارو نکنم بدراهنمایی کردن به خدا پاگذارشون کردم اما نمیدونم چرا نمیفهمن چرا یه ضربه نمیخورن که بلنو نشن اینقد من و اذیت کردن ببخشید تو رو هدا دردلهام بازشد😭 یادت نره به نیت بچم یه نمازبخون هدیه کن ان شالله شفا بگیره بچم 😭

برات مینویسم  اره اعمال انجام دادم یکی حدیث کسا بود یکی خوندن زیارت عاشورا بود به روشی که امام ...

ممنون دوست عزیزم 

خداروشکر 

حرفاتو با اشک و لبخند خوندم

فردا نیمه شعبانه منم نیت روزه کردم و اعمالش اگر خدا بخواد 

فرشته ی قشنگم رو سپردم به خدا...قراره شفیع من و همسرم بشه ☺خداجونم دلم براش خیلی تنگه میشه بازم پسرمو بهم برگردونی ....