2777
2789

20 روز پیش با شوهرم حرف میزدم تو جامون بودیم گفتم23 شهریور وقت لیزرها گفت خب که چی گفتم یادت باشه منو ببری گفت یکیشم23 چی بود من کلا فراموش کرده بودم یادم اومد گفتم وای تولدمه لپ مو گاز گرفت گفت اره بگیر بخواب 

الان 23 شهریور من13 روزه خونه پدرمم بخاطر کتکی که خانوادش بهم زدن تو یکی از تایپک ها نوشتم چیشده

بی تفاوتی پسر مو ازم گرفتن عقده ای شدم لج کردم میخام طلاق بگیرم چون نمیتونم شوهرم و ببخشم

آدم چی فکر میکنه چی میشه

تاریخ99/9/9هیچی نمیخام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکش خیلی سخته برام که کتکت زدن.ولی اگر امکانش هست لج نکن برگرد به شوهزت باهاش یه جوری خوشی کن که از صد تا کتک خوردن براشون بدتر باشه.یه جوری بچسب به شوهرت که از حسادت بترکن

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

آره دقیقا باهات موافقم 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اینا هدفشون رنجشه توعه ینوع صرف نظر..برمیگردی ب زندگیت همه چیم خوب میشه میتونه ب توام بستگی داشه باش ...

دقیقا موافقم

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
درکش خیلی سخته برام که کتکت زدن.ولی اگر امکانش هست لج نکن برگرد به شوهزت باهاش یه جوری خوشی کن که از ...

شوهرم و از دلم بیرون کردم وقتی که با حرف خانوادش بعد7 سال عشق منو کتک زد

تاریخ99/9/9هیچی نمیخام 
شوهرم و از دلم بیرون کردم وقتی که با حرف خانوادش بعد7 سال عشق منو کتک زد

اشتباه نکن

امیدوارم هر نقشه ای که برای جدایی از شوهرت کشیدن نقش برآب بشه برگرده به خودشون 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ