2777
2789
عنوان

کمک ام کنید

79 بازدید | 12 پست

زندگی مون خوب بود ، مثل همه قهر و آشتی داشتیم اما همدیگه رو دوست داشتیم.

چند ماه هم هست که میخوایم بچه دار بشیم اما خب خدا نخواست.

حالا ۱۰ روز پیش شوهرم نشست پیش روم گفت راستش با یه زنی ارتباط برقرار کرده اما منو با دنیا عوض نمی کنه و پشیمونه.

من انقدر دوسش داشتم که تا ۲ روز حالم خیلی بد شد اما خیلی سریع دلم براش تنگ شد و برگشتم پیش اش.

حالا اومده میگه حرف دلم رو میخوام بزنم ، میگه دل اش پیش زنه گیر کرده و میخواد یه مدت باهاش ازدواج کنه تا دل اش کنده بشه چون حاضر نیست منو به دنیا بده.

کمکم کنید مشاوره نمیخوام چون میدونم راه حلی وجود نداره ، فقط یکمی دلداریم بدین آروم شم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورو قران تورو جون هرکی برو طلاقتو بگیر غرورتو عزت نفستو حفظ کن چقدر بی حیاس چقدررررررر شوهرت بی حیاس چطور به گسی که رو در رو میگه خیانت کرده میگی ددسش دارممممم بندازش نه شب در خونه 

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�

چه شوهرت بیشعوووره .. اه اه ... ولش کن مرتیکه هرزه رو

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

ميخواد يه مدت باهاش ازدواج كنه كه دلش كنده شه؟ چون حاضر نيست تورو به دنيا بده؟ بعد تو باور كردى؟ منطقش تو حلقم 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 

میفهمم همه چی تموم شده

باور کنین با اینکه اصلا حالم سر جاش نیست میدونم چه بلایی سرم اومده.

ولی نمی تونم بپذیرم یه زندگی آروم ، هیچی از هم مخفی نمی کردیم ، جون مون به هم وابسته بود.

خدایا حال همه رو خوب کن آخرش نگاهم کن

جررررررش بده اومدی تاپیک زدی؟ وااااااای بلا به دور دخترررر

دل من آروم میشه ؟

ازین هرزه ها نبود که آمادگی شو داشته باشم ، شوهرم بود ، همش توی رویا بودیم که بچه مون چه کار ها بکنیم 

تازه چند ماه بود بیشتر بهم محبت می کرد ، باهام مهربون تر بود ، می گفت داری مادر میشی

ای خدا چقدر التماس ات کردم بهم بچه بده و تو دوست ام داشتی و بهم ندادی