2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کنم حالا انگار ی کم ناراحت شد

بذو براش توضیح بده اروم 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خوب مشاور بوده دیگه الان شوهرت چیزی گفته؟ بعدم همه چیز ب شوهرتون بگید بگو میخدام ب مشاور زنگ بزنم ...

قبلش نگفتم ولی خطم مشغول بود و اومد خونه دید

ن گف با مرد داری حرف میزنی اینقد واسه چی زنگ زدی مگه دیوونه ایم بعد گفتم پیر بود الکی 

قبلش نگفتم ولی خطم مشغول بود و اومد خونه دید ن گف با مرد داری حرف میزنی اینقد واسه چی زنگ زدی مگه د ...

بنطرم ازقبل باید بهش میگفتی

فردا که ارومتره بشین کامل براش توضیح بده شماره ومشخصات اون مشاورم بده بهش

هیچی پنهان نکن

نیاااااوردم آقاااااا تلفنیییییی

آها بابا خدا خیرت بده فکر کردم میگی آوردمش خونه🤣🤣🤣🤣

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐