2777
2789

سلام شبتون بخیر میخوام برای یه دختر یکساله لباس بدوزم کسی هست اندازه های بچشو برام بفرسته ببینم چقدر باید پارچه بخرم براش ؟ خودش پیشم نیست میخوام بدوزم براش کادو ببرم 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه بچه با بچه فرق داره 

نه یه اندازه حدودی مثلا فقط قد و دور کمر 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
چی میخوای بدوزی عزیز من چون لباس فروشم تقریبا سر درمیارم از اندازه ها

وای چه عالی گلم 🥰😘 من میخوام لباس عروس بدوزم براش از اینایی که زیرش چند لایه تور خشک و آستری و فنر داره 

بچه ت پیشت نیست؟ 😢😢😢😢

نه قربونت برم من بچه ندارم هنوز بچه دوستمه یه شهر دیگه اند

من سایز ۸۰ میخریدم این عکسو برات میفرستم ببین کمکت میکنه

این عالیه 💋 قربونت برم من

نترکی والا فک کردم طلاق گرفته ای بچت پیش شوهرته دل ما رو ترکوندی

نه گلم عذر میخوام اگه ناراحت شدین خدا نکنه هیچ مادری اینطوری بشه 😘

وایی دلم ریخت . خداروشکر عزیزم.

ممنونم عزیز دلم ببخشید اگه نگران شدی 🥰

وای چه عالی گلم 🥰😘 من میخوام لباس عروس بدوزم براش از اینایی که زیرش چند لایه تور خشک و آستری و فنر ...

عزیز اندازه تقریبی اگه تا روی زانو بخوای بدوزی فکر کنم بین ۵۰تا ۵۵ باشه ودور کمر هم تقریبا همون ۵۰ هست باز بستگی به جثه بچه داره 

🌹🌹🌹 برای فرج نزدیک امام غریب وتنهامون صلوات بفرستید💝💝💝