2777
2789

من ۱.۵ بقایا دارم قرص مترژن هم خوردم فقط کمردرد و لگن درد دارم.همه چی قطع شده.هیچی دفع نشده کمرم سنگیته چیکار کنم کورتاژ نشم

دفع میشه عزیزم کمی چایی زعفران بخور عرق رازیانه 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زعفرون خیلی گیجم میکنه

زعفران  خالی نه چایی زعفران با نبات 

رازیانه هم قاعده اوره  راه برووو نترس پری بشی دفع میشه منم بقایا مونده منتظرم خبری بشه 😔

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
اره باید تحرک کنم من قرص مترژن ک خوردم خیییلی بیحال و خستمه سرگیجه دارم عین جنازه افتادم

بلند شو میدونم سخته ولی به نفعته اگه میخوای کورتاژ نکنی

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
زعفران  خالی نه چایی زعفران با نبات  رازیانه هم قاعده اوره  راه برووو نترس پری بشی د ...

ی جوشونده میگن خیلی عالیه فردا امتحان میکنم.بومادران.مریم گلی رازیانه و سیاه دانه