2777
2789
عنوان

یه بهونه میخوام که دلشو بدست بیارم

255 بازدید | 13 پست

یکی از اقوام دورمون یه کاری بهم سپرده بود ۳ هفته امروز فردا کردم آخر سر الان پیام داده ۳ هفته اس منتظرم یه خبری ازت بشه اما نشد خیلییی از دستت ناراحتمو فلان...

دنبال یه حرفیم که بهش بگم از ناراحتیش کم شه و یجورایی خودمو توجیه کنم و دلش رو به دست بیارم😔

ولی هیچ چیزی به ذهنم نمیرسه میشه کمکم کنید خواهش میکنم🙏❤

خواهش میکنم اگه سیاست زنانه بلدید یا یه آگاهی و فکر عاقلانه ای به من بگید🙏❤من خیلی خیلی ساده ام هیچکی نبود چیزی بهم یاد بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارشو براش انجام لده🙄

خدایا تو بچین..تو بچینی قشنگ تره🌺خدایا مثل همیشه اینبارم بهم ثابت کن به مو میرسه ولی پاره نمیشه           خدایا سپردم به خودت ...عاشق خدام...             خدا گفت:                                                                          چرا غمگینی و ناراحتی؟حتی اگرطناب طاقتت به باریک ترین نقطه هم رسید؛ نترس! من هستم..خدا جونم روسیاهم ولی خدایی کن برامون❤️
بگو سلام ببخشید من توی یک منجلاب و دغدغه فکری افتاده بودم نمیتونستم روی کار شما تمرکز کنم

مرسی عزیزم این حرف خوبیه 

خواهش میکنم اگه سیاست زنانه بلدید یا یه آگاهی و فکر عاقلانه ای به من بگید🙏❤من خیلی خیلی ساده ام هیچکی نبود چیزی بهم یاد بده
کارشو براش انجام لده🙄

حتما ولی الان دنبال یه حرفم که دلش بیشتر از این نشکنه

نمک در نمک دان شوری ندارد  دل من طاقت دوری ندارد😂😂😂😂 تب شعرم گل کرد یهووووووو

😂😂😂😂😂😂