خانما یه قطره از شیرتونو تو یه قاشق آب بریزد اگه رفت زیر آب نی نی تون دختره و اگه ابر شد رو آب پسره حالا امتحان کنید ببیند درست میگم یا نه😊.نتیجه رو بگین بقیه فیض ببرن
با خط کل اعضای خانواده و فامیل عضو شدم یا قطع دست رسی شدم یا پس ورد یادم رفت یا کلا تصمیم گرفتم دیگه نی نی سایت نیام دوباره بعد مدتی دلم تنگ شد با اکانت جدید برگشتم یا یه بار هم خطر لو رفتن بود چون تایپیک های جنجالی زده بودم از ... حالا بماند خلاصه خواستم بگم اینجا حق آب و گل دارم از سال ۹۰ که دوقلو هام دنیا اومدن منم اینجا هستم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه ها من چند روز پیش یهو لباسم و سینه ام خیس شد و انگار یه چند قاشق آب از سینه ام ریخت مامانم میگه سینه ات داره کم کم آماده میشه شیر تولید کنه و این ترشح عادیه منم ذوق کردم شماهم این طوری بودین
با خط کل اعضای خانواده و فامیل عضو شدم یا قطع دست رسی شدم یا پس ورد یادم رفت یا کلا تصمیم گرفتم دیگه نی نی سایت نیام دوباره بعد مدتی دلم تنگ شد با اکانت جدید برگشتم یا یه بار هم خطر لو رفتن بود چون تایپیک های جنجالی زده بودم از ... حالا بماند خلاصه خواستم بگم اینجا حق آب و گل دارم از سال ۹۰ که دوقلو هام دنیا اومدن منم اینجا هستم