2777
2789
عنوان

باردارا و بچه دارا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 22 پست
اینکه خوبه.من ۶ هفته رفته بودم گفته بود هیچ نشانی از بارداری وجود ندار.دو هفته بعدش یه بار دیگه ک رف ...

دکتر هول  و ولا انداحته به جونم

گفت جنین رشد نمیکنه 😢😢😢😢

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر هول  و ولا انداحته به جونم گفت جنین رشد نمیکنه 😢😢😢😢

فقط توکلت ب خدا باشه.آخه ۵ هفته ک خیلی زوده واسه همچین حرفایی.بذار ۸ هفته ک شدی دوباره برو.خدا بزرگه.برات دعا میکنم عزیزم.میدونم ک چشم انتظاری چقد سخته

دوستم اصلا نگران نباش،توی 5 هفتگی همون کیسه دیده میشه،بعد از 8 هفتگی بری انشالله صدای قلبش هم میشنوی

منم تازه باردار شدم،5 هفتگی فقط ساک رو دید دیروز که به حساب خودم 8 هفته بودم جنین و صدای قلب نشون داد

تازه گفت 7 هفته ای

این استرسا عادیه ولی سعی کن کنترل کنی که انشالله خوب رشد کنه

شکر کردنت شده ذکر هر لحظه من،خدایا شکرت🙏🙏🙏🙏🙏بعد از ۴ سال منو به آرزوم رسوندی🙏،هر لحظه و هر ثانیه که نگاهش میکنم 👶👶👶فقط یاد خودت میافتم🤎🤎🤎تا تو نخوای برگی از درخت نمی‌افته، ممنونم که برای من خواستی😍😍😍برای همه منتظرا بخواه و خواستنت با دلشون یکی بشه🤲🤲🤲🤲
دوستم اصلا نگران نباش،توی 5 هفتگی همون کیسه دیده میشه،بعد از 8 هفتگی بری انشالله صدای قلبش هم میشنوی ...

ممنونم عزیزم که بهم امید میدی

خدا خودش بهم رحم کن

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود