2777
2789

یچیز بخر ماندگار برای خودش من باشم ست جادستمالی سطل خاتم میخرم هم نفیسه هم ماندگاره هم اینده استفادشو میکنه هم مد نمیره اماگرونه ۵۰۰

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

١٤ سالشه سطل آشغال بخره براش    

اخه اون که من گفتم برای ایندشه نه الانش 😃بستگی به سلیقه داره وگرنه روسری و عطر و چرم میتونه یا ساعت برند

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

بستگی داره چقدر بتونی هزینه کنی گوشی میتونی بگیری براش اگه نداره میتونی یه جعبه خوشگل بگیری توشو پر لوازم ارایش و عطرو لاک و عروسکای ریز ریز کنی

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰