2777
2789

بچه ها سوال اولم اینکه من تازه اردتونسی کردم تازه یک ماه میشه فک بالام رو بستم فک پایینمو باید تا پاییز ببندم خونه ک هستم تا ی چی میخورم زودی میرم مسواک میزنم یا جایی می‌خوایم بریم مهمونی خونه فامیل اینا مسواکو خمیر دندان همراهمه  

میخواستم بپرسم بعدش مهرماه ک دندون فک پایین رو بستم دانشجو ام دانشگاه میرم .بعد تو دانشگاه غذا . کیکی . ساندویچی چیزی خلاصه بخورم اونجا باید چیکار کنم بچها 

با سوال دومم اینکه روز اول ک رفتم اردتونسی کردم دکترم پیج کاری پزشکی داره از زوایای مختلف ازم عکس گرفته یعنی از قبل من .

ک بعدش که دندونام اصلاح شدن بعدش رو هم بگیره بزاره تو پیج 

راستش خوشم نمیاد که عکسم تو پیج باشه چجوری بهشون بگم . اشکالی نداره ؟؟ 

این دوتا رو بهم جواب بدید ممنون میشم 🌹

خب ببین راجب مورد اول که اصلا نیاز نیست حتما بلافاصله بعد از اینکه چیزی خوردی مسواک بزنی دوبار در روز بزنی کافیه یه بار بعدازظهر بزن یه بارم شب و آب نمک قرقره من یا دهان شویه 

راجب مورد دومم بهشون بگو خوشم نمیاد عکسمو داخل پیج بزارید به همین راحتی 

یا اگه میخوای بگو مثلا یه جوری بزارن که هویت مشخص نشده مثلا چشماتو بپوشونن

سوال اول منم اوایل اینجوری بودم حتی یه شکلات هم میخوردم سریع نخ دندون و مسواک میزدم اما الان روزی دوبار یا سه بار مسواک میزنم فقط

ولی هرجا برم ک میدونم غذا میخورم مسواک با خودم میبرم

و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌    یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.