2777
2789
عنوان

دعا یا ذکری برای رفع اختلاف بلدین؟

1010 بازدید | 12 پست

شوهرم و خونوادم باهم مشکل دارن و قطع ارتباطن شوهرمم خیلی کینه ای و غده دختر برادرم میخواد عقد کنه تو محضر مراسم ندارن منم هیچ کس و جز دوتا برادر زاده ندارم خیلی برام مهمه اشتی کنن البته خونوادم مشکلی ندارن شوهرم خیلی کینه ایه خودم ختم یس برداشتم با ۱۲۴۰۰۰تا صلوات و ۱۴ تا تسبیح هدیه به خانم رقیه میخوام دعای مقاتل و نماز کن فیکون رو هم بخونم شما هم بلدین بگین 

کینه و کدورت و اختلاف با دعا و ثنا حل نمیشه 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته؟اگه اعتقاد نداری دلیل نمیشه که درست نباشع . اتفاقا همه چی با توسل و دعا حل میشه

خیلی چیزا با دعا و توسل حل میشه 

ولی اختلافات جزوشون نیست 

چون ادما باید بشینن قشنگ صحبت کنن با هم منطقی 

تا ب نتیجه ای برسن

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

حتی یکی از همون ختم ها رو با نیت خالص و از ته دل بخونی جواب میده 

من خودم شخصا برای کارهای دنیوی به امام جواد علیه السلام متوسل میشم قربونش برم

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
کسی نیست

خوب عزیزم خودت باهاش صحبت کن حتما قلق شوهرت رو میدونی اینم بگم اصلا اصرار نکن که نتیجه عکس میده و ممکنه جری تر بشه فقط یکبار حرفش رو پیش بکش و بگو حالا هرجور که خودت بهتر میدونی روش تاثیر میذاره بعدم دیگه اصلا درباره اش حرف نزن و واکنشی نشون نده