شوهرم و خونوادم باهم مشکل دارن و قطع ارتباطن شوهرمم خیلی کینه ای و غده دختر برادرم میخواد عقد کنه تو محضر مراسم ندارن منم هیچ کس و جز دوتا برادر زاده ندارم خیلی برام مهمه اشتی کنن البته خونوادم مشکلی ندارن شوهرم خیلی کینه ایه خودم ختم یس برداشتم با ۱۲۴۰۰۰تا صلوات و ۱۴ تا تسبیح هدیه به خانم رقیه میخوام دعای مقاتل و نماز کن فیکون رو هم بخونم شما هم بلدین بگین
داغ جووندیده ی پرپر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوونمرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کی گفته؟اگه اعتقاد نداری دلیل نمیشه که درست نباشع . اتفاقا همه چی با توسل و دعا حل میشه
خیلی چیزا با دعا و توسل حل میشه
ولی اختلافات جزوشون نیست
چون ادما باید بشینن قشنگ صحبت کنن با هم منطقی
تا ب نتیجه ای برسن
داغ جووندیده ی پرپر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوونمرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤
یه دعا هست تو نت بخونی فوت کنی فوری آشتی میکنن بزن دعا برای آشتی از راه دور چند تا میاد دعا به نمک یا به فلفل سیاه هفت بار بخونی بریزی رو آتیش یا شعله گاز من همیشه نتیجه گرفتم
خوب عزیزم خودت باهاش صحبت کن حتما قلق شوهرت رو میدونی اینم بگم اصلا اصرار نکن که نتیجه عکس میده و ممکنه جری تر بشه فقط یکبار حرفش رو پیش بکش و بگو حالا هرجور که خودت بهتر میدونی روش تاثیر میذاره بعدم دیگه اصلا درباره اش حرف نزن و واکنشی نشون نده