2777
2789
عنوان

دندان قروچه

322 بازدید | 16 پست

خانوما پسر ۸ ماهم بعضی وقتا دندوناشو محکم میسابه به هم چیکارش کنم 

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

انگل داره فکر کنم

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط دندوناتو می سابیدی موقع خواب یا علامت دیگه ای هم بود؟

میگ شب اب از دهنت میومد دیگ نیمدوم...ولی خواهر زادم اینکارو میکرد دکترم نبردن الانم مدرسه میره تازه تازه گذاشته کنار بنظرم شما ببر دکتر بفهمی از چیه ...یجوری فشار میداد صداش میومد من نمیتونستم مثل اون کنم

میگ شب اب از دهنت میومد دیگ نیمدوم...ولی خواهر زادم اینکارو میکرد دکترم نبردن الانم مدرسه میره تازه ...

اخ اخ چنان صدا میده دلم‌ ریش میشه

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
چجوری من هرچقد میخوام بکنم اون صدارو نمیده

دندوناش تازس اینجور صدا مبده من خودمم نمیتونم