2777
2789
عنوان

کل خانوادم کرونا گرفتن

4666 بازدید | 33 پست

سلام،مامان بابام ابجیم کرونا دارن،بدن درد دارن و سرفه میکنن....

چی واسشون خوبه ؟؟

نارنگی و انگور سیاه و اب انار خوبه؟؟الان بردم ولی میگن خوب نیست،آبگوشت هم درست کردم بردم،خوبه واسشون؟؟

بیشتر از تنهایی از همدرد نامردت بترس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط مایعات بیشتر اب هویج براشون بگیر

سوپ و آش هم بپز 

قرص جوشان هم بهشون بده

لیموتازه هم عالیه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

چه طور مبتلا شدن؟

انشالله بزودی بهبود پیدا کنن

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

هر روز حتما اب نمک قرقره کنین با اب جوشی ک سرد شده

اب جوش عسل با اب لیمو ترش بزارین کنارتون جرعه جرعه بخورین ن ی جا ک گلو مدام مرطوب بشه

اگ لیمو هست حتما بخورین با گلاب

قرص جوشان ویتامینc اگ۵۰۰ دوتا دوتا بندازین تو اب اگ۱۰۰۰یدونه کافیه

دمنوش ها هم خوبن دمنوش بابونه و دارچین

دمنوش اویشن عفونت گلو رو کم میکنه

بخور جوش شیرین هم واسه باز شدن مجاری تنفسی خوبه

چای کوهی ابمیوه گرمیجات خوبه

تو این بیماری ضعف خیلی هست گوشت بلدرچین یا گوسفند ضعفو از بین میبره

شبا شیر گرم و عسل بخورین

این پیامیه ک دوماه پیش واسه یکی ک کرونا گرفته بود فرستادم رعایت کرد و خوب شد قرص ویتامین سی هم خیلی موثره

بوقلمون خیلی خوبه براشون 

.. اب هویج عالیه عالیه

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

سوپ گرم گرمیجات میوه انبه اناناس اب پرتغال گلابی سیب ابمیوه های طبیعی اب هویج 

هروز گوجه کبابی بخورن و داروی امام کاظم هم بگیرن بخورن اینجا تو سایت یه خانومی گفتن براشون معجزه کرده خوب بوده خوردن خودم تجربه ای ندارم ابگوشت هم خوبه ولی چرب و چیل و با رب و نمک و اینا زیاد نباشه 

یه سری قرص ویتامین سی هست دکتر معصومه محمد پور تو صیه برخوردنش میکنه برید تو پیجش

❤❤❤❤