2777
2789

معلم کلاس اول  پسرم یه پیرمرد بازنشسته بود که یک روز درمیون مریض بود نمیومد سر کلاس ،بعد که کرونا اومد کلا خونه نشین شدیم تو مجازی هم فقط تکلیف میدادن مثلا از صفحه فلان تا فلان تمرین کنید بعد یه کلیپ از شبکه آموزش میذاشتن که پسر من اصلا نگاه نمیکرد با زور یکی دوتا دید نهایتا هیچی هم یاد نگرفت خیر سرم غیرانتفاعی ثبت نام کردم بهش برسن😐همین یک ماه قبل معلم خصوصی گرفتم براش الان کتاب میخونه خودش😄

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیا متاسفانه راضی نیستن

اگر این روش خوب بود که بچه ها مدرسه نمیرفتن و تو خونه درس میخوندن دیگه 

بار این نوع اموزش به دوش والدینه

اگر هم از پسش برنیان باید معلم خصوصی بگیرن

معلم کلاس اول  پسرم یه پیرمرد بازنشسته بود که یک روز درمیون مریض بود نمیومد سر کلاس ،بعد که کرو ...

اره واقعا بعد معلما میان میگن تو مجازی  ما گردن درد گرفتیم یا چشمهامون ضعیف شد

اره واقعا بعد معلما میان میگن تو مجازی  ما گردن درد گرفتیم یا چشمهامون ضعیف شد

معلمهای خوب هم زیاد داریم خیلی هم زحمت میکشن اما ضعف این مدارس غیرانتفاعی اینه که پیرای بازنشسته رو میارن دوباره سر کار خوب اون بنده خدا حال نداره سرپا وایسته دوباره چرا بکارش میگیرید اونم همین ازش برمیاد دیگه 30سال جون کنده سر پیری دوباره آوردنش سرکار

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️