2777
2789
عنوان

شوهر چشم چرون

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غیر مستقیم بهش بگو .بگو اینقد خوشم میاد از این مردای جنتلمن که اصلا اطراف خودشونو نگاه نمیکنن زل نمیزنن بنظرم خیلی جذابن .انشالله که کارساز باشه 

تو ویترین باش با ی متر خاک ،اما تستر بهترین برند نباش !!

کاش اینایی که میگن چرا حجاب زوری هس بیان و بخونن و ببینن برای یه زن چقد این رفتار همسر یا پدرش سخته.

اگه همه زنا حجاب رو رعایت کنن و واقعا زیبایی های خودشون رو بیرون از منزل بپوشونن، ایا باز هم توجه مردا جلب میشه؟

چرا ما زنا خودمون در حق خودمون ظلم میکنیم؟؟

والا اینقد رنگ و وارنگ خودشون رو درست میکنن که توجه ما زنا هم جلب میشه.

غیر مستقیم بهش بگو .بگو اینقد خوشم میاد از این مردای جنتلمن که اصلا اطراف خودشونو نگاه نمیکنن زل نمی ...

خب نمیزنه تو دهنم بگه از این مردا تو کدوم قبرستون دیدی برو پیش همونا 

وای من توام یا تو منی...دقیقا با شوهر من مو نمیزنه..عاشق منه واسم میمیره ولی تمام زنارو دونه به دونه نگاه میکنه اعتراض هم میکنم میگه تو زیبلاترینی ببین عین جن میمون نمیتونم هزار حرف دیگه میزنه تا ول میکنم یعنی کار هر روز شبش تمام زنارو دید میزنه یا باشون حرف میزنه مثلا به بهونه ماشین یا هر چیز دیگه وای من دیگه ولش کردم اهمیت نمیدم..همه چیو میبینه از دور میگه فعلانی دیدی تو ماشین نشستن دارن مواد میزنن یا دوست دخترش بود میگم چه جوری دیدی دور میزنه نزدیک ماشینشون میشه میگه بیا نگاه کن..خودم شوکه میشم  بهش میگم چه جوری توی یک ثانیه دیدی خیلی تیزه خیلی...البته خیلی هم فضوله اهمیت نده عزیزم..چشمشون هرزه شده دست خودشون نیست اگه نگاه نکنن نابود میشن چشمشون کور میشه..سادیسم گرفتن 

خب نمیزنه تو دهنم بگه از این مردا تو کدوم قبرستون دیدی برو پیش همونا 

بگوتو خیابون همونجور که تو زنا رو نگاه میکنی منم چشم خورد به یه مرده ببینم اونم مثل توئه دیدم نه همه مردا اینجوری نیستن .و بنظرم اونا خیلی جذابن 😂چرا مگه قراره همش تو بترسی ترس از دادنش داشته باشی بزار یبار اون بترسه بفهمه تو فرق ادم خوب بد میفهمی 

تو ویترین باش با ی متر خاک ،اما تستر بهترین برند نباش !!