2777
2789
عنوان

خورشت توی ارامپز بپزم؟

217 بازدید | 11 پست

اگه بخوام قیمه یا قورمه بذارم توی ارامپز

موادشو که سرخ کردم اماده شد 

بریزم داخلش چقدر باید صبر کنم تا بپزه؟ 

اصلا خورشت تو ارامپز خوب میشه؟

من واس جهیزیه ام خریدم هنو استفاده نکردم.شنیدم عااالی میشه

فقط باید رو قابلمه دیگه بزاری رو گاز ب جوش بیاد آبش چندتا قل زد بعد بریزی تو آرامپز

اما فک کنم طول میکشه ها

اگ عجله ایه بریز تو زودپز

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی خوب میشه فقط حواست باشه آب خورشتت زیاد نباشه به همون اندازه ای باشه که میخوای آب داشته باشه

جدی؟همون اندازه ک دیگه زیرشو خاموش میکنی میزاری تو ظرف ببری سر سفره؟

سلام عزیزم. من اغلب همین کار رو میکنم. البته باید چندبار بپزی تا لم دستگاه دستت بیاد.

من نسبت به روی گاز کمتر آب می ریزم چون خیلی آب کم نمیکنه. روی حالت stewing, برای قرمه ۴ ساعت. البته با لوبیای خیس خورده. اگه پخته باشه له میشه.

برای قیمه یک و نیم ساعت و لپه رو هم با فاصله اضافه میکنم.

خیلی کار راه اندازه، مخصوصاً برای سحری  و یا وقتی باید بیرون برم و برای ناهار برمیگردم خونه. حتی موقعی که توی خونه کار دارم و نمیخوام مرتب به غذا سر بزنم.

من واس جهیزیه ام خریدم هنو استفاده نکردم.شنیدم عااالی میشه فقط باید رو قابلمه دیگه بزاری رو گاز ب ج ...

من کارهای اولیه مثل سرخ کردن و آب اضافه کردن تا زمانی که جوش بیاد رو تو دیگ خودش روی گاز انجام میدم و بعد می ذارم توی دستگاه.

عزیزم ممکنه مارک آرامپزت رو بگی؟ 

من تفال دارم عزیزم. اما یکی از همکاران بعد که من گفتم چقدر راضی هستم، پارس خزر خرید و اون هم خیلی راضی بود.

میگفت از سرکار که میآن و بوی غذا تو خونه پیچیده به همسرش میگه: ببین ما خونه نبودیم دخترم ناهار درست کرده.😅