2777
2789

سلام من شماره مطبشونو از تو نت گرفتم ولی کسی جواب نمیده کسی از دستمزدشون تازگیا خبر داره ...کسی پیششون عمل کرده کاراشونو دیدین من یه شهر دیگم نمیتونم حضوری برم اگه کسی میدونه بگه ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خوبی دوست عزیز من پیش ایشون نوبت عمل دارم هزینه از ۵/۲۵۰شرو میشه

واقعا ممنونم خیلی میخواستم بدونم شما راجب ایشون تحقیق کردین حضووری مریضاشونو دیدید ؟ راضی هستید ازشون ؟

واقعا ممنونم خیلی میخواستم بدونم شما راجب ایشون تحقیق کردین حضووری مریضاشونو دیدید ؟ راضی هستید ازشو ...

تو همین سایت میگن کارش خوبه یکی از دوستامم عمل کرده پیشش راضی بود .منم رفته بودم مشاوره ی نفر اومده بود واس تعویض چسب میگفت راضیم 

🌈چه آسان میشود از یاد ها رفت 🌈
تو همین سایت میگن کارش خوبه یکی از دوستامم عمل کرده پیشش راضی بود .منم رفته بودم مشاوره ی نفر اومده ...

ممنون عزیزم فقط ببخشید اینقدر سوال میپرسم من تا حالا ویزیت نشدمولی خودم فک میکنم گوشتیه عمل میکنه؟ نوبتاش چقدر طول میکشه واسه عمل

ممنون عزیزم فقط ببخشید اینقدر سوال میپرسم من تا حالا ویزیت نشدمولی خودم فک میکنم گوشتیه عمل میکنه؟ ن ...

باید دکتر ببینه من نمیتونم نظر بدم ولی هر دماغی رو قبول نمیکنه حالا ی ویزیت شو پیشش اگه قبول نکردتت پول ویزیت و بهت پس میده .خیلی دیر نوبت بده ۴ ماه واس من دی ماه شد ولی بودن کسایی که آبان هم نوبت عمل گرفتن .منم همدان نیستم ساوه ام یک هفته تماس گرفتم تا تونستم نوبت بگیرم زنگ بزن ۴ ب بعد انشاالله بتونی وقت بگیری ولی نوبت واس مشاوره رو هم دیر میده 

🌈چه آسان میشود از یاد ها رفت 🌈
باید دکتر ببینه من نمیتونم نظر بدم ولی هر دماغی رو قبول نمیکنه حالا ی ویزیت شو پیشش اگه قبول نکردتت ...

عزیزم.پنج میلیون ونیم منظورته؟ هزینش

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
بله

چقد ارزون.واقعا آرش خوبه؟

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر