2777
2789
من هیچوقت ب همکار ج مثبت نمیدادم . یکی همکار یکی همکلاس و هم دانشگاهی ، نمیدونم چرا عقیدم اینجور بود ...

به سلامتی خوشبخت بشی یه راهنماییم میکنی

مگر یک انتطار را چقدر می توان کشید یا رب نظر تو بر نگردد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتهدبود مشکلی ندادم باید با خانواده صحبت کنم و شماره بابام گرفته بود که تماس بگیره الان سه جهار روز ...

اگه واقعانی بخوادت فراموشت نمیکنه ،پیگیر میشه به درو آتیش میزنه که زنش بشی ،عاشق واقعی اینجوریه ،البته این نظر منه

میشه لطفاً برام صلوات بفرستید ⁦❤️⁩🧡💛💚💙💜⁦❤️⁩
اگه واقعانی بخوادت فراموشت نمیکنه ،پیگیر میشه به درو آتیش میزنه که زنش بشی ،عاشق واقعی اینجوریه ،الب ...

حس میکنم که دوستم داره و می خواد با هام حرف بزنه ارطباط بگیره ولی من میگم تا رسمی خواستگاری نکرده باهاش زیاد خودمونی نشم

اگه واقعانی بخوادت فراموشت نمیکنه ،پیگیر میشه به درو آتیش میزنه که زنش بشی ،عاشق واقعی اینجوریه ،الب ...

یکی از دوستام میگه برو از اون خانومه خبر بگیر ولی من میگم زشت صایع است برم