2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری + سونو

922 بازدید | 20 پست

چه مارکی خوبه؟؟ کیا با کیت حامله شدن

و ایکه کدومش بهتره و دقیق تر و از راه کدوم سریع باردار شدن

خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ک خودم با حساب و متاب خودم باردار شدم

من روز تخمک گذاریم نمیدونم پریودب نامنظمی داشتم و الان ۴ ماهه که با قرص دوفاستون منظم شده دوره سیکل ۲۶روزه دارم ولی نمیدونم کی زمان تخمک گذاری هست

خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️
من روز تخمک گذاریم نمیدونم پریودب نامنظمی داشتم و الان ۴ ماهه که با قرص دوفاستون منظم شده دوره سیکل ...

از روز 10 تا 17پریودیت اقدام کن 

ینی  از 3 روز بعد از اتمام پریودی تا 3 روز بعد از 14 همین روز

از روز 10 تا 17پریودیت اقدام کن  ینی  از 3 روز بعد از اتمام پریودی تا 3 روز بعد از 14 همی ...

ببخشید که این حرفو میزنم تو این زمان اقدام کنم روزای دیگه نزدیکی جلوگیری داشته باشم بارداری صورت نمیگیره

ببخشید که این حرفو میزنم تو این زمان اقدام کنم روزای دیگه نزدیکی جلوگیری داشته باشم بارداری صورت نمی ...

ت هروخ دوست داشتی نزدیکی کن بدون جلوگیری ولی این روزایی ک گفتم ردزای حساسن باید حتما رابطه داشته باشی