2777
2789

حالا زن انتر صاحب خونه زنگ زده میگه من راضی نیستم باید۱۳ میلیون دیگه بزارید روش شوهرمم گفت شما کی هستید اصلا که باید راضی باشید؟طرف حساب من مگه شمابودید؟میخوای راضی باش میخوای نباش😏😏😏😏

ملت چه قدر پرو ازخدانترس شدن ...خونشو فروخته حالا دم ودقیقه زنگ میزنه که من راضی نیستم😳😳😳

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ زن سلیته ای🥴

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

شوهرت خوب جوابشو داده ولی امکان داره نزاره شوهرش خونه رو به شما بده...چندروز میگذره؟

دروغ نگو به کسی که بهت اعتماد میکنه.....اعتماد نکن به کسی که بهت دروغ میگه......
شوهرت خوب جوابشو داده ولی امکان داره نزاره شوهرش خونه رو به شما بده...چندروز میگذره؟

وقتی قولنامه دارند .چطور نده .قولنامه برگه رسمی .اگر بخاد بهم بزنه باید پشیمان کرد یا خسارت پرداخت کنه فروشنده

بابا قلنامه کردیم رفته 

هرکسم بخواد فسخش کنه باید۱۰۰میلیون ضرر بده

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕