سختیش برای بچه نیست برای والدینش بیشتر، که باید کمکش کنن،از قدیمم باید پا به پای بچه اولیا میومدیم دیگ
من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن! خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت
الان بچه من سوم بعضی ازهمکلاسیهاش مادرهاشون تصمیم گرفتن امسال کلن نه مجازی باشند نه نحضوری می گن که توی سوم ضرب وتقسیم وبچه ها نمی تونند به صورت مجازی یادش بگیرند وخیلی مهم وبا پایه ضعیف می رن بالا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درسته آموزش کلاس اول مهارت میخواد .ممکنه کسی دکترا داشته باشه ولی نمیتونه به کلاس اول ...
قرارنیست کامل خودش اموزش بده ک مجازی هست درکنارش کمک میکنه،تا بچه اولا کارکردن با اموزش مجازی رو یادبگیره وبعد اگه درسی جانیوفتادبراش والدین بهش کمک کنن،تازه شبکه اموزشم ک هست
من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن! خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت
به هر حال با همه این حرفا آموزش بدون مدرسه برای کلاس اول خیییییللللللی سخته .مدرسه ...
خب دیگه شرایطیه ک پیش اومده نمیشه کاریش کرد
آخه معلوم نیست سالهای بعد چی بشه شاید زبونم لال این وضعیت سالها ادامه داشته بلشه من پسرم رو نمیزار ...
درست حرفتون خوب ولی امسال اولین سال توی ایران این جوری درس می خونند کشورهای دیگه قبلن تجربه داشتند دراین زمینه ولی ما معلم هامون هم حتی بلد نیستند خودشون هم نمی دونن چکار می خواهند بکنند