2777
2789
اتفاقا  آموزش کلاس اول به صورت مجازی. خیییلی سختره

سختیش برای بچه نیست برای والدینش بیشتر، که باید کمکش کنن،از قدیمم باید پا به پای بچه اولیا میومدیم دیگ

من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن!         خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت
بله دقیقا همینطوره پارسال جونم به لبم رسید ، معلم پسرم اصلا اصلا وار نکرد باهاشون امسال ک کلاس ...

الان بچه من سوم بعضی ازهمکلاسیهاش مادرهاشون تصمیم گرفتن امسال کلن نه مجازی باشند نه نحضوری می گن که توی سوم ضرب وتقسیم وبچه ها نمی تونند به صورت مجازی یادش بگیرند وخیلی مهم وبا پایه ضعیف می رن بالا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سختیش برای بچه نیست برای والدینش بیشتر، که باید کمکش کنن،از قدیمم باید پا به پای بچه اولیا میومدیم د ...

درسته آموزش کلاس اول مهارت می‌خواد   .ممکنه کسی دکترا داشته باشه ولی نمی‌تونه به کلاس اول آموزش بده

درسته آموزش کلاس اول مهارت می‌خواد   .ممکنه کسی دکترا داشته باشه ولی نمی‌تونه به کلاس اول ...

قرارنیست کامل خودش اموزش بده ک مجازی هست درکنارش کمک میکنه،تا بچه اولا کارکردن با اموزش مجازی رو یادبگیره وبعد اگه درسی جانیوفتادبراش والدین بهش کمک کنن،تازه شبکه اموزشم ک هست

من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن!         خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت
قرارنیست کامل خودش اموزش بده ک مجازی هست درکنارش کمک میکنه،تا بچه اولا کارکردن با اموزش مجازی رو یاد ...

به هر حال با همه این حرفا  آموزش بدون مدرسه برای کلاس اول خیییییللللللی سخته   .مدرسه چیز دیگس

به هر حال با همه این حرفا  آموزش بدون مدرسه برای کلاس اول خیییییللللللی سخته   .مدرسه ...

خب دیگه شرایطیه ک پیش اومده نمیشه کاریش کرد

الان بچه من سوم بعضی ازهمکلاسیهاش مادرهاشون تصمیم گرفتن امسال کلن نه مجازی باشند نه نحضوری می گن که ...

آخه معلوم نیست سالهای بعد چی بشه

شاید زبونم لال این وضعیت سالها ادامه داشته بلشه

من پسرم رو نمیزارم حضوری بره ، ولی خودم کمکش میکنم مجازی پیش بره

ریاضی سوم آسونه ، جدول ضربه ، تو خونه هم میتونه حفظ کنه

نگران نباشید

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 
آخه معلوم نیست سالهای بعد چی بشه شاید زبونم لال این وضعیت سالها ادامه داشته بلشه من پسرم رو نمیزار ...

درست حرفتون خوب ولی امسال اولین سال توی ایران این جوری درس می خونند کشورهای دیگه قبلن تجربه داشتند دراین زمینه ولی ما معلم هامون هم حتی بلد نیستند خودشون هم نمی دونن چکار می خواهند بکنند

درست حرفتون خوب ولی امسال اولین سال توی ایران این جوری درس می خونند کشورهای دیگه قبلن تجربه داشتند د ...

حرف حق رو میزنید

خدا به فریادمون برسه

چاره ای نداریم ، باید برای پیشرفت و سلامتی بچه هامون پا به پاشون بریم جلو

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش